ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Εκεί, εκεί, στη Β΄ Εθνική» (pics+vids)

Η νίκη επί του Άρη εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου αλλά και… αέρα!

Published

on

16 Μαρτίου 1997. Σαν σήμερα, πριν από 26 χρόνια. Από τη μία ο ΠΑΟΚ που πηγαίνει… τρένο υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη, από την άλλη ο Άρης του Χουάν Ραμόν Ρότσα που βρίσκεται με το… ένα πόδι στη Β΄ Εθνική, έχοντας προηγηθεί η απώλεια των “κιτρινόμαυρων” δελτίων που οδήγησε στον μηδενισμό της ομάδας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αθηναϊκό!

Σε μία Τούμπα που δεν έπεφτε καρφίτσα, ο Δικέφαλος του Βορρά κέρδισε με 2-1 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και έδωσε ακόμα μια… σπρωξιά στον Άρη στον δρόμο του προς την δεύτερη κατηγορία, έχοντας ως πρωταγωνιστές τον Ζήση Βρύζα που πέτυχε τα δύο “ασπρόμαυρα” γκολ αλλά και τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που πριν τη σέντρα “σήκωσε” αεροπλανάκι που μετέφερε πανό με το μήνυμα “εκεί, εκεί, στη Β΄ Εθνική”, ενώ υπήρξε και… παρέλαση αυτοσχέδιων (χαμένων) δελτίων μαζί με τον… οδηγό του λεωφορείου στο οποίο ξεχάστηκαν!

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Σιδηρόπουλος, Πίρβου (69′ Ντιμκόφσκι), Τασιόπουλος, Κολομπούρδας, Καπετανόπουλος, Ζαγοράκης, Φραντζέσκος (87′ Ζαφειρίου), Τουρσουνίδης (82′ Χατζηζήσης), Μαραγκός, Βρύζας.

Comments

Trending