ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Πήγε στο Χαριλάου με τρία ερωτηματικά στα στόπερ

Γεμάτη εμπόδια η προετοιμασία για το χθεσινό ντέρμπι

Published

on

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο την προσπάθεια του στα φετινά play offs, φεύγοντας με το διπλό από την έδρα του Άρη.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου για το χθεσινό ντέρμπι μόνο εύκολη δεν ήταν , καθώς ο Ράζβαν Λουτσέσκου πέρα από τις δεδομένες απουσίες που έχει η ομάδα λόγω τραυματισμών, είχε να αντιμετωπίσει και μία σειρά από προβλήματα στη θέση των κεντρικών αμυντικών.

Αρχικά ήταν το πρόβλημα από το παιχνίδι με τον Βόλο του αρχηγού και πολυτιμότερου παίκτη έως τώρα στη σεζόν Ίνγκι Ίνγκασον. Ο Ισλανδός στόπερ ήθελε και το πάλεψε πολύ να αγωνιστεί στο χθεσινό ντέρμπι, χωρίς τελικά να τα καταφέρνει. Από εκεί και πέρα ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τόσο τον Γιάννη Κάργα όσο και τον Κωνσνταντίνο Κουλιεράκη να ταλαιπωρούνται μέσα στη βδομάδα. \

Ο Κάργας ήταν και αυτός αμφίβολος καθώς γύρισε το πόδι του, ενώ ο Κουλιεράκης είχε κάποιες ενοχλήσεις ψηλά στο πόδι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τον αγώνα κόντρα στον Άρη, ενώ δεδομένη ήταν η απουσία του Ιβάν Νάσμπεργκ.

Αυτά τα προβλήματα ήταν που ανάγκασαν τους ανθρώπους του Δικεφάλου να μην ανακοινώσουν αποστολή για τον αγώνα, περιμένοντας μέχρι την τελευταία στιγμή να δουν την κατάσταση όλων των ποδοσφαιριστών και στο ποιοι θα ήταν οριστικά διαθέσιμοι. Τα πολλά ερωτηματικά στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών οδήγησαν και στη χρησιμοποίηση του Κεντζιόρα στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Γιάννη Κάργα να πραγματοποιεί την πιο ολοκληρωμένη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Comments

Trending