ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλικό μέσα στη διακοπή για τον ΠΑΟΚ

Τι αναφέρουν οι Ρουμάνοι

Published

on

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων πέρα από μία ευκαιρία για ανάσες στους παίκτες του ΠΑΟΚ, φαίνεται πως θα είναι και μία ευκαιρία για τον Ράζβαν Λουσέσκου να δοκιμάσει πράγματα. καθώς οι Ρουμάνοι αναφέρουν πως ο Δικέφαλος θα δώσει φιλικό με την Φαρούλ Κοστάντζα.

Οι Ρουμάνοι μάλιστα φιλοξενούν και δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Γκεόρκι Χάτζι ο οποίος αναφέρει ««Τα παιδιά είναι χαρούμενα. Άλλοι πηγαίνουν στις Εθνικές, ενώ οι υπόλοιποι θα πάμε να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ. Το φιλικό αυτό θα μας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσουμε ευρωπαϊκή εμπειρία, αντιμετωπίζοντας μια από τις πολύ καλές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα χρησιμοποιήσουμε τους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί λιγότερο τη φετινή σεζόν, αφού πρόκειται για φιλικό παιχνίδι».

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, με το παιχνίδι να αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο. Σημειώνεται μάλιστα πως ο σύλλογος της Ρουμανίας έχει 30 ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί για υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Comments

Trending