ΕΥΡΩΠΗ

Και επίσημα Βαυαρός ο Τούχελ!

Οι πρώτες δηλώσεις του Γερμανού ως προπονητής της Μπάγερν Μονάχου!

Published

on

Με κάθε επισημότητα, ο Τόμας Τούχελ παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί από τη Μπάγερν Μονάχου και δη από τους Όλιβερ Καν και Χασάν Σαλιχάμιντζιτς!

Είναι τιμή να σε ζητάει η Μπάγερν Μονάχου. Ευχαριστώ ειλικρινά για την εμπιστοσύνη τον Ολιβερ Καν, τον Χασάν Σαλιχάμιντζιτς, τον Χέμπερτ Χάινερ και τον Ούλι Χένες. Το DNA του συλλόγου είναι πολύ ξεκάθαρο. Έχει να κάνει με τη νίκη, δεν μπορούν να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Η ομάδα είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Θα είναι μεγάλη πρόκληση, αλλά και μεγάλη χαρά να δουλέψω με αυτή την ομάδα.

Ακόμα και όταν εργάζεσαι στο εξωτερικό για λίγο, συνειδητοποιείς ακόμη περισσότερο τη σημασία της Μπάγερν. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη και τον κόσμο. Είναι μεγάλη ευθύνη αυτό.

Στο τέλος υπάρχει και ένας προσωπικός λόγος για μένα να εργαστώ εδώ, κοντά στην οικογένειά μου και στην πολιτεία όπου γεννήθηκα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που με έκαναν να αποδεχτώ γρήγορα την πρόταση.

Η πρόκληση να ξεκινήσεις απευθείας με το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη. Είναι το μεγάλο παιχνίδι του γερμανικού ποδοσφαίρου. Έχει λάβει νέα εκρηκτική διάσταση λόγω του ελλείμματός μας στον πίνακα και της εξαιρετικής πορείας της Μπορούσια. Αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να το περιμένουμε με μεγάλη προσμονή” τόνισε ο Γερμανός προπονητής, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Βαυαρούς μέχρι το 2025, ενώ από την πλευρά του, ο Όλιβερ Καν είπε:

Δεν χρειάζεται να συζητήσετε τα προσόντα του, είναι εντυπωσιακά. Η καριέρα του αποτελεί απόδειξη γι’ αυτό. Το να ηγηθείς μια ομάδα όπως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι εύκολο. Την οδήγησε στον τελικό του Champions League. Ήταν επίσης πολύ επιτυχημένος στην Τσέλσι κι έχει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό. Υπάρχει πάντα προσωπική ανάπτυξη πίσω από αυτό. Γι’ αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Τόμας Τούχελ είναι πλέον ο προπονητής μας”.

Comments

Trending