Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: Παρών ο Σαββίδης για 3 ώρες στη σύσκεψη!

Θα τοποθετηθεί στην κρίσιμη συνάντηση και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ

PAOK24

LIVE: Παρών ο Σαββίδης για 3 ώρες στη σύσκεψη!

Για όλα τα ανοιχτά θέματα της διαιτησίας αναμένεται να συζητήσουν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Άρης και Βόλος με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τάκη Μπαλτάκο και τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ.

16:30 Μπένετ και Μπαλτάκος φεύγουν χωρίς να κάνουν δηλώσεις.

16:25 Αποχώρησε και ο Μάκης Γκαγκάτσης!

16:16 Σε λίγο αναμένεται να αποχωρήσει και ο Μπαλτάκος. Σημειώνεται πως ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς ανέφερε καθώς αποχωρούσε μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Έχω κάνει μια φούστα δώρο του Μπαλτάκου, να την φορέσει για να δούμε αν του κάνει».

16:02 Αποχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης! “Περιμένετε από μένα να σας πω τι είναι η ΕΠΟ; Δεν ξέρετε τι είναι η ΕΠΟ; Η ΕΠΟ είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει”, είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους.

ΣΥΝΑΝΤΗΣH ΤΩΝ ΕΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ PLAY OFF ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΕΔ ΣΤΙΒ ΜΠΕΝΕΤ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

15:55 Πέφτουν οι τόνοι, συνεχίζεται κανονικά η σύσκεψη.

15:50 Νέα ένταση στη συνεδρίαση! Έντονος διάλογος ανάμεσα σε Μαρινάκη και Ιβάν Σαββίδη με φόντο το θέμα της διαιτησίας, ενώ φαίνεται πως υπάρχει και διάλογος μεταξύ του Κοσμά (ΑΕΚ) και του Μπουτσικάρη (Παναθηναϊκός),  απ’ όσα μπορούν να γίνουν κατανοητά και εκ των όσων ακούγονται μέχρι τους διαδρόμους των γραφείων της ΕΠΟ.

15:44 Ο Ιβάν Σαββίδης έχει και πάλι τον λόγο.

15:40 Παραμένουν στην αίθουσα ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Κώστα Καραπαπά, όπως και οι εκπρόσωποι Μπουτσικάρης (Παναθηναϊκός), Κοσμάς (ΑΕΚ), Μπιλίρης (Άρης). Έχουν αποχωρήσει οι Γιάννης Αλαφούζος, Αχιλλέας Μπέος και Δημήτρης Μελισσανίδης.

15:36 Ο Τάκης Μπαλτάκος, βγαίνοντας από την αίθουσα για ένα τηλεφώνημα, δέχτηκε ερώτηση από δημοσιογράφους για το αν θα αργήσει ακόμη η συνάντηση με τον ίδιο να απαντάει: «Εχετε κάποιο ραντεβού;».

15:35 Αυτή την ώρα γίνεται μία συζήτηση να γραφτεί κάτι ως κοινή θέση που θα την υπογράψουν όλοι οι παρευρισκόμενοι – εκπρόσωποι των ομάδων ως δέσμευση.

15:30 Έχουν ήδη συμπληρωθεί 3,5 ώρες από την έναρξη της συνάντησης και συνεχίζεται…

15:15 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης παραμένει στη συνάντηση μέσω Skype.

15:00 Εχει ανέβει και πάλι η ένταση μέσα στην αίθουσα. Ακούγονται φωνές μέχρι έξω από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ωρύεται.

14:55 Ο Αλαφούζος μέσα στη συνάντηση είπε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε τους καλύτερους δυνατούς ξένους διαιτητές αλλά δεν θα είχαμε πρόβλημα να σφυρίξουν κι Έλληνες, καθώς φέτος λιγότερα λάθη έχουν κάνει από τους ξένους τύπου Νταμπάνοβιτς. Με την προϋπόθεση, όμως, να κρίνονται αυστηρά και στο πρώτο σοβαρό λάθος να τιμωρούνται, να υπάρχει δικαιοσύνη για όλους».

14:50 Συμπληρώνονται σιγά σιγά τρεις ώρες από την έναρξη της συνάντησης στην ΕΠΟ!

14: 45 Αποχώρησε από τη συνάντηση ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Φεύγοντας ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είπε «Δεν έχουμε να πούμε τίποτα».

14:27 Στον χώρο υπάρχουν και δυνάμεις της αστυνομίας…

14:17 Εκτός από Μπέο και Αλαφούζο που έχουν αποχωρήσει από την αίθουσα, οι υπόλοιποι παραμένουν εκεί. Τον ΠΑΟΚ εκπροσωπούν ο Μάκης Γκαγκάτσης και ο Ιβάν Σαββίδης (διαδικτυακά), τον Ολυμπιακό οι Β.Μαρινάκης, Κ.Καραπαπάς, την ΑΕΚ οι Δ.Μελισσανίδης, Γ.Κοσμάς, τον Παναθηναϊκό οι Γ.Αλαφούζος, Λ.Μπουτσικάρης τον Βόλο ο Α.Μπέος και τον Άρη ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Π.Μπιλίρης.

 14:07 Εκρηκτικό κλίμα επικρατεί αυτή την ώρα στη συνάντηση, με τις φωνές και τις εκφράσεις… πεζοδρομίου να διαπερνούν τους τοίχους της αίθουσας, ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί.

13:47 Τον λόγο στη συνάντηση έχει πάρει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος τοποθείται αυτή την ώρα μέσω skype για όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΣΥΝΑΝΤΗΣH ΤΩΝ ΕΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ PLAY OFF ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΕΔ ΣΤΙΒ ΜΠΕΝΕΤ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)Μετά τον Γιάννη Αλαφούζο αποχώρησε από τα γραφεία της ΕΠΟ και ο Αχιλλέας Μπέος. Ο πρόεδρος του Βόλου τόνισε αποχωρώντας «μακάρι να μην έχουμε αίματα». Ο Αχιλλέας Μπέος δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς είπε ότι πρόκειται για φαρσοκωμωδία και ότι μαζεύτηκαν να αποφασίσουν ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Σημείωσε πως χρειάζονται τομές στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν έγινε καμία τέτοια κουβέντα.

Αποχώρησε από τη συνάντηση ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε ενημερώσει εξ αρχής ότι θα φύγει νωρίς λόγω δουλειάς.

Ανακεφαλαιώνοντας παρόντες στη σύσκεψη είναι: Από τη μεριά της ΕΠΟ Πρόεδρος ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκος Εκτελεστικός Διευθυντής ΕΠΟ Ιάκωβος Φιλιππούσης Πρόεδρος ΚΕΔ Στίβεν Μπένετ, ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης (διαδικτυακά) Μάκης Γκαγκάτσης, ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, Γιώργος Κοσμάς Άρης Παναγιώτης Μπιλίρης, Βόλος Αχιλλέας Μπέος, Μανόλης Παναγιωτόπουλος, Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, Κώστας Καραπαππάς, Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, Λεωνίδας Μπουτσικάρης

Η απρόκλητη επίθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη στους δημοσιογράφους που καλύπτουν τη συνάντηση, την ώρα που προσερχόταν στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας Τάκης Μπαλτάκος κατά την άφιξη του για τη συνάντηση.

ΣΥΝΑΝΤΗΣH ΤΩΝ ΕΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ PLAY OFF ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΕΔ ΣΤΙΒ ΜΠΕΝΕΤ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Βόλος θα εκπροσωπηθεί από τον Αχιλλέα Μπέο, ενώ την ΠΑΕ Άρης θα εκπροσωπεί ο Παναγιώτης Μπιλίρης, καθώς ο Θόδωρος Καρυπίδης απουσιάζει στο εξωτερικό.

ΣΥΝΑΝΤΗΣH ΤΩΝ ΕΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ PLAY OFF ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΕΔ ΣΤΙΒ ΜΠΕΝΕΤ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Στα γραφεία της ΕΠΟ έφτασε και ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος φρόντισε να προκαλέσει με την άφιξη του λέγοντας προς τη μεριά των δημοσιογράφων και κάποιος από την πλευρά της ΑΕΚ «όλα τα σκ@τα μαζεμένε».

Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Μελισσανίδης παίρνουν θέση για την κρίσιμη σύσκεψη.

Στη συνάντηση θα λάβει μέρος και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης μέσω skype.

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρίσκεται ήδη ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης, ενώ ήδη έχει φτάσει από τη μεριά του Ολυμπιακού ο Κώστας Καραπαπάς.

ΣΥΝΑΝΤΗΣH ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ PLAY OFF ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΕΔ ΣΤΙΒ ΜΠΕΝΕΤ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: “Ραντεβού” και αποφάσεις

Οι πιο σημαντικές προπονήσεις με φόντο την Άιντραχτ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης (5/10 22:00) και σήμερα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του έχουν ένα ακόμη "ραντεβού" στο γήπεδο.

Οι "ασπρόμαυροι" θα βρεθούν στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με τον Ρουμάνο τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του με φόντο το σπουδαίο παιχνίδι που ακολουθεί.

Το ευχάριστο για τον Λουτσέσκου, είναι πως σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν αγωνιστικά ζητήματα, καθώς μοναδικοί απόντες είναι οι Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, αναμένεται να φανερώσει τις σκέψεις του, καταλήγοντας στις οριστικές αποφάσεις για το ματς με την Άιντραχτ, ανοίγοντας τα χαρτιά του αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άιντραχτ: Κάνει focus στη Θεσσαλονίκη (vid)

Το ξεχωριστό video που ετοίμασαν οι Γερμανοί για την πόλη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Λίγο πριν την αναχώρηση για την Ελλάδα, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικεντρώνει την προσοχή της στη Θεσσαλονίκη και στα must-visit σημεία της.

Με τίτλο "8 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τη Θεσσαλονίκη", οι Γερμανοί ετοίμασαν ένα ιδιαίτερο video όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά συνολικά για την πόλη. Η γαστρονομία, τα σημεία-κλειδιά και -φυσικά- η Τούμπα...

Δείτε το:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

UECL: Άιντραχτ με αδυναμίες και νέα πρόσωπα

Τα πρώτα δείγματα στη φετινή σεζόν για τους Γερμανούς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι στα... χαρτιά η πιο επικίνδυνη ομάδα στον όμιλο του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League, ωστόσο, είναι γεγονός πως η φετινή σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά για τους Γερμανούς.

Στην Bundesliga, η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ έχει να επιδείξει σε αυτή τη φάση μόλις 7 βαθμούς σε 6 αγώνες με απολογισμό 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα, σε μία επίδοση που -προφανώς- δεν ικανοποιεί κανέναν.

Κακό ξεκίνημα

Στο πρωτάθλημα, η Άιντραχτ έχει σκοράρει 4 γκολ κι έχει δεχθεί 5, ενώ από εκεί και πέρα, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων κέρδισε με 2-1 την Αμπερντίν, αντιμετωπίζοντας αρκετές δυσκολίες, ενώ έχει και μία νίκη στο Κύπελλο κόντρα -όμως- σε μία πολύ αδύναμη ομάδα κατώτερης κατηγορίας, με 7-0.

Οι "Αετοί" ξεκίνησαν την ευρωπαϊκή τους πορεία από τα πλέι οφ του Europa Conference League, αντιμετωπίζοντας τη Λέφσκι Σόφιας. Στη Βουλγαρία το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1), ενώ στη ρεβάνς στο δικό της γήπεδο, η Άιντραχτ επικράτησε με 2-0 και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο.

Πολλές αλλαγές και νέα πρόσωπα

Η Άιντραχτ, το καλοκαίρι έχασε τους ποιοτικότερους παίκτες της, καθώς -μεταξύ άλλων- αποχώρησαν οι Τζιμπρίλ Σό, Εντιγκά και Καμάντα, ενώ την τελευταία εβδομάδα τον μεταγραφών έφυγαν οι δύο καλύτεροι παίκτες της, με τον Λίντστρομ και τον Κόλο Μουανί να αποχαιρετούν την Φρανκφούρτη.

Από τις μεταγραφές που έκανε φέτος το καλοκαίρι, ξεχωρίζει ο Ρόμπιν Κοχ, τον οποίο απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από τη Λιντς, με τον Γερμανό στόπερ να έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής 10 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει 1 γκολ και έχοντας δώσει και 1 ασίστ, αλλά και ο Γάλλος μέσος, Τζούνιορ Ντίνα Εμπίμπε, που μετράει 3 γκολ και 2 ασίστ σε 10 συμμετοχές.

Εξίσου σημαντική, αποδεικνύεται και η απόκτηση του Ελίες Σκίρι, με τον Τυνήσιο χαφ να "μετακομίζει" στην Φρανκφούρτη από την Κολωνία και να μετράει 10 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ από τους νεαποκτηθέντες ξεχωρίζουν επίσης και οι Ομάρ Μαρμούς, που άφησε τη Βόλφσμπουργκ για την Άιντραχτ κι έχει να επιδείξει 3 γκολ σε 10 συμμετοχές και Γέσικ Νγκάνκαμ, που έχει 3 γκολ και 1 ασίστ σε 10 ματς.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Trending