ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αμπέλ Φερέιρα: Η Παλμέιρας τον «χρυσώνει» με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο

Πρόταση… ζωής για τον άλλοτε τεχνικό του ΠΑΟΚ!

Published

on

Η Παλμέιρας εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει… χαλί εκατομμυρίων στα πόδια του Αμπέλ Φερέιρα, καθώς ετοιμάζει πολυετές συμβόλαιο στον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο πρώην προπονητής του Δικεφάλου μένει ελεύθερος από την Παλμέιρας το καλοκαίρι του 2024 και ήδη μεγάλα  ευρωπαϊκά κλαμπ τον έχουν στη λίστα τους. Η διοίκηση του βραζιλιάνικου κλαμπ είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον Πορτογάλο τεχνικό, τον οποίο αγόρασε τον Νοέμβριο του 2020 από τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη χώρα του καφέ οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος προπονητής, μόνο τον τελευταίο χρόνο (σύμφωνα με ΜΜΕ της Βραζιλίας) έχει απορρίψει προτάσεις από Μπράιτον, Γρανάδα, Μπορντό, Μαρσέιγ, Φενερμπαχτσέ, Ντιναμό Κιέβου, αλλά και από την Αλ-Ραγιάν που του προσέφερε τριπλάσιες απολαβές.

Η Παλμέιρας θέλει να το επεκτείνει για ακόμα τρία χρόνια, θέλοντας να δείξει την απόλυτη εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος φαίνεται πως έχει ταιριάξει απόλυτα στην χώρα του καφέ. Οι Βραζιλιάνοι υπό τις οδηγίες του έχουν κατακτήσει το βραζιλιάνικο Κύπελλο τη σεζόν 2019/20, το Super Cup Νότιας Αμερικής για το 2022, όπως και δύο Copa Libertadores.

Comments

Trending