ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άγγλος youtuber έχει στην κατοχή του σπάνια φανέλα του ΠΑΟΚ (vid)

«Στοιχηματίζω 50 εκατομμύρια δολάρια ότι δεν έχεις φανέλα του ΠΑΟΚ». Κι όμως είχε!

Published

on

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένας αρκετά γνωστός άγγλος Youtuber και συλλέκτης φανελών ρωτήθηκε από φίλο του Δικεφάλο εάν έχει στην κατοχή του κάποια του ΠΑΟΚ, ενώ συμπλήρωσε το σχόλιο του με την φράση «Στοιχηματίζω 50 εκατομμύρια δολάρια ότι δεν έχεις».

Η απάντηση του Άγγλου αιφνιδίασε τους πάντες, καθώς όχι μόνο είχε φανέλα του Δικεφάλου, αλλά είχε και μία αρκετά σπάνια έκδοση. Συγκεκριμένα όπως φαίνεται και από το βίντεο – απάντηση του νεαρού youtuber, είχε στην πλούσια συλλογή του την μωβ φανέλα που χρησιμοποιούσαν οι «ασπρόμαυροι» την σεζόν 2000-01.

Μάλιστα σχολίασε πως η συγκεκριμένη φανέλα είναι η αγαπημένη του από όλες όσες έχει δει από τις ελληνικές ομάδες, συμπληρώνοντας πως είναι «εκπληκτική» αν και είναι η τρίτη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Δείτε το βίντεο:

@thetrueera Replying to @dennis_eft A highly requested one, and it’s finally here- it’s a beauty! #paok #footballshirt #footballshirtsforsale #footballshirtcollection #footballshirtcollector #footballjerseys #footballjersey #classicfootballshirts ♬ original sound – TheTrueEra
Comments

Trending