ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τζήλος επέστρεψε μετά το Τρίπολη – ΠΑΟΚ!

Η ΚΕΔ τον επανέφερε μετά το απίστευτο λάθος του

Published

on

Τρεις από τους διαιτητές που είχαν μπει στο «ψυγείο» μετά από λάθη τους σε αναμετρήσει του ΠΑΟΚ, επέστρεψαν στους αγώνες.

Ο  Θανάσης Τζήλος, που ήταν στο VAR της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ και επέτρεψε την επικύρωση του γκολ της ισοφάρισης του Αστέρα, επέστρεψε σε αναμετρήσεις επτά εβδομάδες μετά την αναμέτρηση στην οποία έκανε τέτοιο λάθος που έκανες την ΚΕΔ να ζητήσει συγνώμη από το ΠΑΟΚ…

Η ανακοίνωση της ΚΕΔ που είχε εκδοθεί στις 16 Φεβρουάριου, ανέφερε: «Οι Διαιτητές του VAR και ο Βοηθός Διαιτητής ζητούν συγνώμη για τα λάθη τους κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης στιγμής του αγώνα. Ως αποτέλεσμα, η ΚΕΔ έχει αποσύρει τους εμπλεκόμενους διαιτητές του αγώνα από τα επίσημα καθήκοντά τους και θα παραμείνουν στη διάθεση της επιτροπής».

Ο Τζήλος τοποθετήθηκε 4ος στο Λεβαδειακός – Ατρόμητος.

Όσον αφορά τον Αλέξανδρο Τσακαλίδη, που είχε την ευθύνη του χειρισμού του VAR στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ και κατάφερε να… ελέγξει μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τη φάση με το χέρι του Πήλιου μέσα στη μεγάλη περιοχή, ορίστηκε να σφυρίξει το Γιάννικνα – ΟΦΗ.

Τέλος ο Γκάμαρης, που ήταν διαιτητής στο Λαμία – ΠΑΟΚ και δεν είδε το χέρι το Αντέτζο στη μεγάλη περιοχή, θα σφυρίξει το Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης.

Comments

Trending