ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποιος είναι ο Μπερνάρ Μενσά (vid)

Ο 28χρονος Γκανέζος χαφ που οι συμπατριώτες του εμπλέκουν με τον ΠΑΟΚ

Published

on

Όπως διαβάσατε και νωρίτερα, δημοσιεύματα στην Γκάνα θέλουν τον Μπερνάρ Μενσά να απασχολέι τον ΠΑΟΚ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα, ο 28χρονος χαφ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το προσεχές καλοκαίρι, έχει μπει στο στόχαστρο του Δικεφάλου και κατά το παρελθόν, όπως μπορείτε να δείτε και στο άρθρο του PAOK24 από το 2020.

Ο Μενσά έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την ακαδημία της Φέγενορντ στην Γκάνα, πριν μεταπηδήσει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Πορτογαλικής Γκιμαράες. Μετά από μια εξαιρετική του χρονιά, την σεζόν 2014/15, τον απέκτησε η Ατλέτικο Μαδρίτης δαπανώντας περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ.

Η παρουσία του στην πρωτεύουσα της Ισπανίας δεν στέφθηκε από επιτυχία, καθώς στα 4 του χρόνια εκεί δεν κατέγραψε επίσημη συμμετοχή, περνώντας το μεγαλύτερο κομμάτι της κάθε σεζόν ως δανεικός σε Γκιμαράες, Χετάφε, Κασίμπασα και Καϊσέρισπορ, πριν η τελευταία τον αγοράσει, το καλοκαίρι του 2019, για περίπου 3 εκατομμύρια. Έπαιξε μια χρονιά δανεικός στην Μπεσίκτας για να επιστρέψει για άλλες δυο σεζόν στην Καϊσέρισπορ.

Με την φανέλα της τωρινής του ομάδας έχει συνολικά καταγράψει 82 συμμετοχές με 14 γκολ και 13 ασίστ, αγωνιζόμενος σε αρκετές θέσεις του άξονα. Πέρσι ήταν αρκετά άτυχος, περνώντας το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν με διάφορους τραυματισμούς, πριν επιστρέψει φέτος για να κάνει μια γεμάτη χρονιά -έως τώρα- με 19 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ.

Comments

Trending