ΕΥΡΩΠΗ
Αντσελότι: «Θα δούμε τι θα γίνει»…
Το σχόλιο για το ενδιαφέρον της ομοσπονδίας της Βραζιλίας

Λίγες ώρες πριν αντιμετωπίσει την Ρεάλ Βαγιαδολίδ, ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, όπου «πολιορκήθηκε» από τους δημοσιογράφους, σχετικά με το μέλλον του και το ενδιαφέρον της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας.
Ο «Καρλίτο», επιβεβαίωσε ότι υπάρχει σχετική προσέγγιση, ωστόσο επεσήμανε ότι θα σεβασθεί το συμβόλαιο του με την Ρεάλ Μαδρίτης:
«Το ενδιαφέρον της Βραζιλίας; Μου αρέσει και φυσικά μου προκαλεί ενθουσιασμό. Αλλά τα συμβόλαια πρέπει να τηρούνται και θέλω να τα τιμήσω. Εάν ο πρόεδρος θέλει να μιλήσει μαζί μου, ας το κάνει και θα χαιρόμουν γι’ αυτό. Στην πραγματικότητα, μου αρέσει να είμαι αγαπητός, αλλά πρέπει να σεβασθώ ένα συμβόλαιο που θέλω να τιμήσω. Μου αρέσει αυτός ο σύλλογος. Θα δούμε τι θα γίνει μετά».

Ο Ιβάν Πέρισιτς αποφάσισε να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από την Τότεναμ και συμφώνησε να επιστρέψει για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε τη Χάιντουκ Σπλιτ. Ο 34χρονος Κροάτης εξτρέμ έχει συμβόλαιο έως το προσεχές καλοκαίρι, αλλά λόγω του σοβαρού τραυματισμού του αναμένεται να μείνει ελεύθερος το χειμώνα και έχει αποφασίσει για οικογενειακούς λόγους να επιστρέψει στην πατρίδα του και στη Χάιντουκ, στην οποία αγωνίστηκε από το 2000 έως το 2006.
ΕΥΡΩΠΗ
Το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο στη θύρα 7 του «José Alvalade»
Η απόφαση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Η επόμενη γενική συνέλευση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 8 Οκτωβρίου, αναμένεται να υπερψηφίσει-όπως αναφέρει η εφημερίδας της Πορτογαλίας A Bola- την πρόταση του διοικητικού συμβουλίου ,να δοθεί το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο στη θύρα 7 του σταδίου «José Alvalade».
Μία πράξη προς τιμήν του πρώην παίκτη της Σπόρτινγκ, ο οποίος ήδη έχει «δώσει» το όνομά του στην Ακαδημία του συλλόγου.
Να σημειωθεί ότι το στάδιο José Alvalade έχει ανακαινιστεί αρκετές φορές, ενώ φέτος οι θύρες πρόσβασης στο γήπεδο αυξήθηκαν από επτά σε 12.
ΕΥΡΩΠΗ
H τραγωδία ολοκληρώθηκε! (vid)
Και τέταρτο γκολ της Φέγενορντ εις βάρος του Άγιαξ μπροστά σε άδειες κερκίδες!

Με το ιστορικό 4-0 υπέρ της Φέγενορντ, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το μεγάλο ντέρμπι του ολλανδικού πρωταθλήματος, το οποίο διακόπηκε την Κυριακή λόγω ρίψεως βεγγαλικών, καπνογόνων και αντικειμένων από οπαδούς του Άγιαξ στο 55ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 3-0 υπέρ του συλλόγου του Ρότερνταμ!
Με την... επανέναρξη σχεδόν του αγώνα, μπροστά σε άδειες κερκίδες, η Φέγενορντ πέτυχε και τέταρτο γκολ με τον Χιμένες - ο οποίος είχε σκοράρει τα δύο εκ των τριών γκολ της ομάδας του την Κυριακή- με το 4-0 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε και τον "Αίαντα" να γνωρίζει μία πολύ βαριά εντός έδρας ήττα!
Οι συνθέσεις:
ΑΓΙΑΞ: Χόρτερ, Σόσα (46’ Σαλάχ Εντίν, 55’ Άκπομ), Χάτο, Σούταλο, Γκάεϊ (33’ Ρενς), Φαν ντεν Μπόουμεν, Τέιλορ, Φος, Φορμπς (81’ Άβιλα), Μπερχάους, Μπρόμπεϊ
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Βελενρόιτερ, Xεϊρτράουντα (88’ Νιοϊκόουπ), Τράουνερ, Χάντσκο, Χάρτμαν, Βίφερ, Τίμπερ (88’ Λινγκρ), Μίντεχ (55’ Μίντεχ), Στενχς (82’ Ουέντα), Παϊσάο (82’ Τζαχανμπάκς), Χιμένες.
SANTI GIMÉNEZ🇲🇽 first ever HAT TRICK⚽️ for Feyenoord🇳🇱 and it’s against none other than Ajax🇳🇱 This man is something Special🤩 pic.twitter.com/A6Ruunpjyv
— Diego.Fifa (@Diego_Fifa_) September 27, 2023
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-06-2023, 09:05
Εχθές τον «ήθελε» ο ΠΑΟΚ, σήμερα ανανεώνει με την ομάδα του
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ21-07-2023, 21:29
Μεγάλη πρόταση ΠΑΟΚ για Μαξίμοβιτς
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10-06-2023, 17:24
Βλέπει ΠΑΟΚ Β ο Χρήστος Τζόλης! (pic)
-
ΑΣ31-05-2023, 17:32
Νέα «βόμβα»: Στον ΠΑΟΚ ο Μπλάνκεναου
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ24-07-2023, 17:50
Πρόστιμο… μαμούθ στον Βαγγέλη Μαρινάκη!
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ17-06-2023, 12:50
Δυνατά για Μισιτζάν ο ΠΑΟΚ! (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ16-06-2023, 14:16
Παραμένει Θεσσαλονίκη ο Ελ Καντουρί! (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ21-05-2023, 09:05
«Πιθανός προορισμός του Ολιβάρες ο ΠΑΟΚ»