ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη!

Μία ακόμα ατομική διάκριση για τον Κάλεντ Ναρεϊ!

Published

on

Κόντρα στον Βόλο στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή, πέτυχε δύο γκολ και ήταν κατά κοινή ομολογία ο κορυφαίος του Δικεφάλου!

Ο λόγος για τον Κάλεντ Νάρεϊ, τον οποίο οι φίλοι του Δικεφάλου ανέδειξαν MVP της συγκεκριμένης αναμέτρησης, στην σχετική ψηφοφορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Ο Κάλεντ Νάρεϊ αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο γήπεδο της Τούμπας για την 4η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2022-23.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες, κέρδισε την ομάδα της Μαγνησίας με 4-2, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έβγαλε αντίδραση μετά τα άσχημα αποτελέσματα κόντρα σε ΑΕΚ κι Ολυμπιακό και συνεχίζει την πορεία της, παιχνίδι με παιχνίδι. Εκ των κορυφαίων της νίκης επί του ΝΠΣ Βόλος ήταν ο Κάλεντ Νάρεϊ .

Ο Γερμανός εξτρέμ ήταν απολαυστικός. Πέτυχε δύο πολύ όμορφα γκολ, έτρεξε πολύ, ταλαιπώρησε την άμυνα των φιλοξενούμενων, ενώ ήταν απόλυτα συνεπής τακτικά.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match ο Νάρεϊ είχε ισχυρό αντίπαλο. Ο Τάισον ήρθε από τον πάγκο στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα κι ήταν εξαιρετικός, μετρώντας δύο ασίστ, με εξαιρετική παρουσία στο παιχνίδι.Τελικά ο Νάρεϊ συγκέντρωσε το 45,51%, άφησε στη δεύτερη θέση τον Βραζιλιάνο και πήρε τον ατομικό τίτλο” ανέφερε σχετικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Comments

Trending