ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόντρα «ασπρόμαυρων» στο Μίντλεσμπρο! (vid)

Αντίπαλοι για 90 λεπτά σήμερα το βράδυ Άκπομ και Τζόλης!

Published

on

Συνυπήρξαν στον ΠΑΟΚ και αγωνίστηκαν μαζί σε 10 παιχνίδια του Δικεφάλου. Σήμερα, θα είναι αντίπαλοι για 90 λεπτά, σε μία αναμέτρηση με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις νυν ομάδες τους!

Ο λόγος για τους Τσούμπα Άκπομ και Χρήστο Τζόλη, οι οποίοι θα συναντηθούν σήμερα στο “Riverside”.

Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 42ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσπιπ, η Μίντλεσμπρο του πρώτου φιλοξενεί τη Νόριτς του δεύτερου, με την σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 και αμφότερες τις ομάδες να… καίγονται για τους τρεις βαθμούς, καθώς η μεν “Μπόρο” – με 68 βαθμούς σε 41 παιχνίδια – θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές και να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για απευθείας άνοδο και τα δε “Καναρίνια” – με 61 βαθμούς σε 41 παιχνίδια – έχουν την ευκαιρία να μπουν στη “ζώνη” που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο, όντας μόλις στο -1 από την 6η Μπλάκμπερν.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Τσούμπα Άκπομ θα πάρει φανέλα βασικού και ο Χρήστος Τζόλης θα βρίσκεται στον πάγκο της Νόριτς, με τον πρώτο να διανύει τη… σεζόν της ζωής του με 27 γκολ και 2 ασίστ σε 36 εμφανίσεις και τον δεύτερο να έχει επιστρέψει στα “Καναρίνια” από τον δανεισμό του στη Τβέντε και να έχει καταγράψει 9 συμμετοχές (η μία ως βασικός και οι 8 ως αλλαγή) και 179 λεπτά, έχοντας βρει δίχτυα στη νίκη επί της Μπέρμιγχαμ με 3-1 στις 21 Φεβρουαρίου!

Κορυφαία “κοινή” στιγμή των δύο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ; Το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου εις βάρος της Μπεσίκτας στην Τούμπα (3-1) στις 25 Αυγούστου 2020, με τον Άκπομ να “στρώνει” στον Τζόλη και τον δεύτερο να μην αστοχεί στο 24ο λεπτό…

Comments

Trending