ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διέλυσε τον Άρη η Κ19!

Εντυπωσιακή νίκη γοήτρου για τους ποδοσφαιριστές του Στέλιου Μαλεζά!

Published

on

Τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό 6-1, ο ΠΑΟΚ συνέτριψε τον Άρη στο αθλητικό κέντρο Lolas και “έπιασε” τον Ολυμπιακό στους 58 βαθμούς και στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, ωστόσο ο τίτλος μοιάζει σχεδόν… άπιαστο όνειρο, από τη στιγμή που οι Πειραιώτες  – που υπερτερούν στην ισοβαθμία – αγωνίζονται αύριο στην έδρα του αδύναμου Ιωνικού και την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον – επίσης αδύναμο – Βόλο.

Μόλις στο 1ο λεπτό, ο Γκούμας άνοιξε το σκορ για τους “ασπρόμαυρους” του Στέλιου Μαλεζά και στο 6ο ο ίδιος παίκτης “έγραψε” το 2-0, ενώ στο 11΄ ο Τσίκος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Μία στιγμή ολιγωρίας στο 30ο λεπτό έδωσε το δικαίωμα στον Άρη να μειώσει σε 3-1, ωστόσο στο 44΄ ο Γκιτέρσος με κεφαλιά διαμόρφωσε το 4-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 58ο λεπτό δε, με εύστοχο πέναλτι του – κορυφαίου του αγώνα – Σμυρλή, οι “ασπρόμαυροι” ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 5-1, ενώ στο 77΄ ο  Σινανάι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με κοντινό πλασέ.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, το γεγονός πως ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη στο… 88ο λεπτό!

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Νικολακούλης, Κούπενος, Δεληγιάννης, Καστίδης, Σινανάι, Σνάουτσνερ (75΄ Ρουμιάντσεφ), Σμυρλής (75΄ Μάρτος), Τσίκος, Γκιτέρσος (75΄ Χατσίδης), Καλόγηρος, Γκούμας (70΄ Πολιτάκης).

 

Comments

Trending