Connect with us

ΑΣ

Το σχόλιο της ημέρας

Ο ΠΑΟΚ μέσα στους τίτλους και τα μεγάλα ματς

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Το σχόλιο της ημέρας

πολύ γεμάτες ημέρες με τον ΠΑΟΚ να παίζει παντού μεγάλα ματς. Ο μοναδικός Σύλλογος με τόσα τμήματα ανδρών και γυναικών στις πρώτες κατηγορίες των ομαδικών αθλημάτων!

Στο βόλεϊ ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στις νίκες τον Ολυμπιακό σε αγώνα που ξεκίνησε Σάββατο και τελείωσε Κυριακή! Πολύ μεγάλο παιχνίδι με αλλεπάλληλες ανατροπές και τον ΠΑΟΚ εκπληκτικό στο μπλοκ να καλύπτει άλλες αδυναμίες του και να παίρνει το ματς. Αυτό που περιμέναμε να δούμε είναι αν η ομάδα του Μιλενκόνσκι μπορούσε να ξαναβρεί τον εαυτό της έπειτα από τον τραυματισμό και το κακό παιχνίδι του Φαν Ντε Ντρις στον πρώτο τελικό, μία κατάσταση που αναστάτωσε όλο το παιχνίδι των κυπελλούχων, μαζί και το μυαλό τους. Και στο βόλεϊ τέτοιες λεπτομέρειες αλλοιώνουν παιχνίδια, σειρές και δίνουν τίτλους. Από το δεύτερο σετ και μετά ο ΠΑΟΚ λειτουργούσε καλά σαν ομάδα, έχασε σερβίς, αλλά είχε ίδιους άσους με τον εξαιρετικό σε αυτό το κομμάτι Ολυμπιακό.

Όλα έδειχναν ότι το ματς πήγαινε για 3-1, αλλά όλος ο ΠΑΟΚ, φυσικά και ο κόσμος πρέπει να καταλάβουν ότι τα ΠΑΝΤΑ παίζουν ρόλο στην εξέλιξη μίας αναμέτρησης. Ειδικά σε αυτό το άθλημα ρυθμού και ψυχολογίας. Δεν γίνεται εκεί που ο αντίπαλος καταρρέει και δεν μπορεί να βγάλει ούτε υποδοχή με τη διαφορά να πηγαίνει διαδοχικά στους 4-5-6-7 πόντους να προκαλείς με οποιονδήποτε τρόπο τη διακοπή και να τους δίνεις χρόνο να ηρεμήσουν. Δεν γίνεται να δίνεται δικαίωμα στον διαιτητή να κόβει το ρυθμό! Η ομάδα τα κατάφερε στο τέλος του πέμπτου σετ, πήρε το παιχνίδι με τα 15-4 μπλοκ και τώρα το βάρος είναι πάλι στον Ολυμπιακό.

Στις γυναίκες όλη τη χρονιά ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος και αήττητος στην έδρα του. Ήρθαν μερικοί τραυματισμοί, χάθηκε η φόρμα, χάθηκε ένα ματς με 3-2 και μαζί η ευκαιρία για πρόκριση στον τελικό. Του χρόνου πάλι να είναι όλοι γεροί και ορεξάτοι για τίτλους.

Οι γυναίκες στο ποδόσφαιρο έκαναν άλλο ένα βήμα για άλλο ένα πρωτάθλημα, μία ομαδάρα που δεν σταματάει πουθενά.

Το ίδιο και οι γυναίκες στο χάντμπολ, που με καρδιά πρωταθλητών πήγαν στην Αθήνα και κέρδισαν τον πρώτο τελικό. Έρχεται και συνέχεια.

Όλα τα παρακολουθείται μέσα από το PAOK24 και την εξαιρετική δουλειά του Ραφαήλ Γκαϊδατζή που πραγματικά δίνει ρεσιτάλ με το ρεπορτάζ και τη live κάλυψη.

Αύριο νωρίς στις 15:45 έχουν ματσάρα στο μπάσκετ. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Προμηθέα και ξεκινάει την προσπάθεια για δεύτερη υπέρβαση στη σεζόν.

Το βράδυ στις 8 έχουμε ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στην Τούμπα σε μία τελευταία ευκαιρία για την ομάδα του Λουτσέσκου να μειώσει τη μεγάλη διαφορά από την κορυφή. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποδείξει ότι τον «έχει» τον συμπαγή Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς, κάτι που κατάφερε με έμφαση τον Ιανουάριο. Για το ματς περιμένουμε να δούμε αν ο Λουτσέσκου ανεβάσει την εμπειρία της ομάδας σε κάποιες θέσεις, κάτι που παίζει ρόλο σε αυτή την πολύ πιεστική σειρά αγώνων. Όποιος και αν ξεκινήσει όμως, όποιος και αν τελειώσει το ματς πρέπει να δείξει την γνωστή νοοτροπία και να κάνει τα πάντα για τη νίκη. Όλα τα άλλα πλέον δεν μετράνε. Μόνο το αποτέλεσμα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Πρωταθλήτριες οι κορασίδες του ΠΑΟΚ!

Μεγάλη επιτυχία για τα κορίτσια του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μπάσκετ κορασίδων του ΠΑΟΚ που κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ για τη φετινή σεζόν.

Ο Δικέφαλος έκανε το 3 στα 3 στο Final-4 και πήρε πανάξια την πρώτη θέση.

Μετά τις επιβλητικές νίκες κόντρα σε Αναγέννηση Νέου Ρυσίου και Άρη το... κερασάκι στην τούρτα ήρθε το βράδυ της Δευτέρας.

Το σύνολο των Μελετιάδη και Καμπίτση επικράτησαν με 79-51 του Παναθλητικού Συκεών και αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες Θεσσαλονίκης!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – Παναθλητικός Συκεών (Live Stream)

Ζωντανά ο τελικός του Final-4 στο πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΚΑΣΘ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΠΑΟΚ και Παναθλητικός Συκεών διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο παιχνίδι για τις θέσεις 1-2 στο πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΚΑΣΘ.

Ο Δικέφαλος έχει κερδίσει τα δύο προηγούμενα παιχνίδια απέναντι σε Αναγέννηση Νέα Ρυσίου και Άρη.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα...

https://www.youtube.com/watch?v=q1YhmbPo0QY

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Mπράβο ρε μάγκες! (pics)

Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΠΑΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Νέων!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Νέων, το οποίο διεξήχθη στο Λουτράκι.

Με απολογισμό 19 μετάλλια, εκ των οποίων, εννέα χρυσά, τρία ασημένια και επτά χάλκινα, ο Δικέφαλος πήρε την πρώτη θέση στη συνολική κατάταξη, κερδίζοντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι διακρίσεις:

Χρυσά μετάλλια:

Δημοσθένης Γεραμπακάνης (3)

Νίκος Τσακιρίδης (3)

Ασημένια μετάλλια:

Βασίλειος Ερμείδης (3)

Χάλκινα μετάλλια:

Βασίλης Λαμπριανίδης (3)

Ιωάννης Παντελιάς

Ελευθέριος Τσάκωνας (3)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ