ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατώτερος των προσδοκιών! (vid)

Σαν σήμερα ο χαμένος τελικός του – πληγωμένου – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με “θύτη” τον Παναθηναϊκό!

Published

on

26 Απριλίου 2014. Σαν σήμερα, πριν από εννέα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ παρατάσσεται στο Ολυμπιακό Στάδιο με στόχο να επιστρέψει στα τρόπαια μετά από 11 χρόνια, στον πρώτο τελικό της εποχής Ιβάν Σαββίδη, έχοντας απέναντί του τον Παναθηναϊκό!

Ελέω… Μάνταλου, ο οποίος κυριολεκτικά οργίασε υπέρ του Ολυμπιακού στον ημιτελικό των δύο ομάδων την Τούμπα, ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν έχει τη δυνατότητα να υπολογίζει στις πολύτιμες υπηρεσίες των Αθανασιάδη, Νάτχο και Κατσουράνη και υποχρεώνεται να χρησιμοποιήσει τον Στέλιο Κίτσιου στα κεντρικά χαφ.

Παρουσία χιλιάδων φίλων του, οι οποίοι ήταν εν τέλει οι μοναδικοί που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πίσω στο σκορ μόλις στο 15ο λεπτό εξαιτίας γκολ του Μπεργκ, με το 1-0 να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου στο οποίο ο Δικέφαλος ήταν καλός μόνο ανά (μικρά) διαστήματα, κυρίως μετά το 25΄, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με εκφραστή τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Όσοι περίμεναν τον ΠΑΟΚ να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, απλά διαψεύσθηκαν. Στο 50΄ ο Μπεργκ πέτυχε το 2-0 και στο 54΄ ο Καρέλης “καθάρισε” το παιχνίδι για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, με το εύστοχο πέναλτι του Βούκιτς στο 70ο λεπτό να αποτελεί και τη μοναδική… αναλαμπή των “ασπρόμαυρων”.

Το τελικό 4-1, διαμόρφωσε ο Μπεργκ στο 88ο λεπτό του τελικού…

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας (77′ Κουλούρης), Βίτορ, Ινσαουράλδε, Τζαβέλλας, Λάζαρ (56′ Βούκιτς), Κίτσιου, Κάτσε, Λούκας (56′ Λίνο), Στοχ, Σαλπιγγίδης.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Νάνο, Σίλντενφελντ , Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα, Αμπέντ (75′ Λαγός), Καρέλης, Μπεργκ.

Comments

Trending