Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποθέωση και μήνυμα για κύπελλο! (vid)

Όσα έγιναν στο φινάλε στην Τούμπα

PAOK24

Αποθέωση και μήνυμα για κύπελλο! (vid)

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Άρη με 3-2 στην Τούμπα, με τον κόσμο του Δικεφάλου να αποθεώνει τους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου με τη λήξη του αγώνα.

Οι «ασπρόμαυροι» κατευθύνθηκαν προς τη Θύρα 4, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να ζητάει από τους παίκτες του Δικεφάλου να φέρουν το κύπελλο στον Λευκό Πύργο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επανάσταση, που φέρνει ο Άρης στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι!

O Σαρανταλήθειας αποκαλύπτει!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

– Καλημέρα αγαπητοί μου αναγνώστες!

– Να ξεκινήσουμε από τα σημαντικά και το αίτημα του Άρη να σταματήσει η πριονοκορδέλα του από τους ξένους διαιτητές.

– Οι ιθύνοντες του Άρεως έχουν πολύ σωστά αντιληφθεί, ότι τα ευρωπαϊκά λόμπι κάνουν ό,τι μπορούν να τους κρατήσουν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

– Με τέτοιο αήττητο κάστρο που έχουν για έδρα, είναι κάπως λογικό τα μεγαθήρια της Ευρώπης να ζητούν βοήθεια από τους διαιτητές των χωρών τους, για να γλιτώσουν την κόλαση του Χαριλάου.

– Να μην ξεχνάμε ότι το Χαριλάου είναι το μόνο αήττητο ευρωπαϊκό γήπεδο για πάνω από μισό αιώνα.

– Πενήντα χρόνια αήττητοι σε 12 συμμετοχές, αλλά ας πρόσεχαν τα λόμπι. Τα ρεκόρ δεν τα χαλαλίζουμε.

– Και πολύ σωστά η αλεπού ο Καρυπίδης ζήτησε Έλληνες διαιτητές σε όλα τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του.

– Βλέπει μπροστά. Σε λίγο οι ξένοι διαιτητές θα έχουν κουραστεί τόσο στη Σούπερλιγκ, που δεν θα παίζουν ούτε στις χώρες τους.

– Αντίθετα, βλέπουμε την Πρέμιερ Λιγκ να φωνάζει τον Σιδηρόπουλο και την Μπουντεσλίγκα τον Μανούχο, για να δώσουν ανάσες στους δικούς τους.

– Σύντομα οι ξεκούραστοι Έλληνες διαιτητές θα σφυρίζουν και όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες, τουλάχιστον όλα τα καλοκαιρινά προκριματικά.

– Έτσι, αν ο μη γένοιτο, ο Άρης μας ξαναβγεί κάποια στιγμή Ευρώπη, θα παίξει με Έλληνες διαιτητές, που θα είναι μάλιστα ευγνώμονες στον Θόδωρο Καρυπίδη που τους έβγαλε από τη ναφθαλίνη.

– Έτσι ο Άρης θα σταματήσει να πηδάει από άρμα σε άρμα κάθε χρόνο, πράγμα ιδιαίτερα κουραστικό και δύσκολο να θυμάσαι ποιοί είμαστε εμείς και ποιοί οι άλλοι.

– Και θα κάνει ένα δικό του άρμα που θα αλλάξει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και όποιος το καταλάβει θα είναι ευπρόσδεκτος.

– Όπως είδαμε πρώτη που το αντιλήφθηκε ήταν η ΑΕΚ, που συμφώνησε αμέσως να παίξουν Έλληνες διαιτητές στα παιχνίδια της με τον Άρη, με κίνδυνο να χάσει το πρωτάθλημα.

– Είναι γνωστό άλλωστε τι κυνηγητό έχει φάει η ΑΕΚ από την ελληνική διαιτησία, ξεκινώντας από τον Κομίνη και φτάνοντας στον Διαμαντόπουλο, τον Γκορτσίλα, τον Παππαδόπουλο και τους λοιπούς αντι-ΑΕΚτζήδες.

– Τι είναι όμως ένα πρωτάθλημα μπροστά στην επανάσταση που φέρνει ο Άρης στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι;

– Έτσι πρέπει να σκέφτηκαν στην Δεκελείας και έκαναν την καρδιά τους πέτρα να δεχτούν τον Μανούχο σ´ αυτά τα κρισιμότατα δυο ματς των πλέι οφ.

– Οι μπουμπούνες του ΠΑΟΚ τόλμησαν να αντιδράσουν και τα αποτελέσματα τα είδαν την επόμενη μέρα στο Μπριζ.

– Ούτε τον πυρετό τους δεν πήραν από τον Ζίμπερτ, που θέλησε να τιμωρήσει τους ασπρόμαυρους.

– Στην σκέψη ότι θα πρέπει να ξανασφυρίξει κανένα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, του βγήκε μια απέχθεια που δεν μπόρεσε να κρύψει.

– Για να είμαστε βέβαια δίκαιοι, στο τέλος επικράτησε η ψυχραιμία και έβγαλε κίτρινη κάρτα σε εκείνους που έπρεπε της Μπριζ, προκειμένου να έχει ελπίδες ο Λουτσέσκου να συνεχίσει στην Ευρώπη.

– Σου λέει αν έχουν να παίξουν ημιτελικούς αυτοί, σιγά μην κάτσουν ν’ ασχοληθούν ποιός θα σφυρίζει τα εγχώρια.

– Θα υποκύψει και ο ΠΑΟΚ στην νέα παράγκα του Καρυπίδη.

– Και πλέον οι Έλληνες διαιτητές θα σφυρίζουν και τα τρένα…

Πηγή: forzaonline.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Ο προβληματισμός της Μπριζ για το κέντρο της άμυνας

Η τιμωρία του Μέχελε βάζει «πονοκέφαλο» στον Χάγεν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ μπορεί να είναι αισιόδοξη για την επιστροφή των τραυματιών της στη ρεβάνς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη, ωστόσο οι απουσίες λόγω τιμωριών και κυρίως αυτή στο κέντρο της άμυνας με τον Μέχελε, φέρνει προβληματισμό στον προπονητή, Νίκι Χάγεν.

Στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Αντβέρπ την Κυριακή, δίπλα του ήταν ο νεαρός Ορντόνιεζ, ενώ στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έπαιξε ο Σπίλερς.

Όπως αναφέρεται στο Βέλγιο, η απουσία του Μέχελε έχει βάλει σε σκέψεις τον Χάγεν, ενώ απόντες σίγουρα λόγω τιμωρίας θα είναι και οι Ντε Κούιπερ από το αριστερό άκρο της άμυνας και ο Τιάγκο από την κορυφή της επίθεσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενημέρωση ΕΠΟ προς Cosmote TV: «Τελικός στο Πανθεσσαλικό»

Φαίνεται να βγαίνει… λευκός καπνός για τον τελικό του Κυπέλλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Συνεδριάσεις, συσκέψεις, επιτροπές, παράγοντες, επιστολές, απόψεις και τελικά, φαίνεται ότι αυτό που αναφέρεται στην προκήρυξη για τελικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, είναι και αυτό που θα συμβεί.

Όπως προκύπτει εδώ και λίγη ώρα, η ΕΠΟ θα ενημερώσει την Cosmote TV, η οποία έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης και μέχρι 18 Απριλίου, θα πρέπει να γνωρίζει το γήπεδο του τελικού, πως αυτός θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και θα φανεί αν θα υπάρχει κόσμος στις κερκίδες ή όχι, αφού προς το παρόν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις του νέου αθλητικού νόμου, προκειμένου να βρεθεί κόσμος στις εξέδρες.

Έτσι, όλα δείχνουν πως Άρης και Παναθηναϊκός, θα διεκδικήσουν το Κύπελλο στο Βόλο…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ