ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι ανατροπές του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν!

Πόσες φορές γύρισε εις βάρος του αποτέλεσμα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο;

Published

on

Στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι της χθεσινής ημέρας, με το οποίο έκλεισε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ νίκησε με σούπερ ανατροπή 3-2 τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας και παρέμεινε στο -3 από τον Ολυμπιακό και την τρίτη θέση.

Στο μακράν καλύτερο παιχνίδι των φετινών πλέι οφ, ίσως και της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, οι «ασπρόμαυροι» πίεσαν αφόρητα τον συμπολίτη και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 45ο λεπτό, στη φάση του ολέθριου λάθους του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, έκαναν την ολική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Η χθεσινή ανατροπή ήταν μόλις η δεύτερη της φετινής αγωνιστικής περιόδου για τον Δικέφαλο, ο οποίος κάθε φορά που βρίσκεται πίσω στο σκορ αδυνατεί να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Συγκεκριμένα ο Δικέφαλος κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει μείνει πίσω στο σκορ 10 φορές, εκ των οποίων τις 5 γνώρισε την ήττα, τρεις φορές κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία, ενώ μόλις δύο φορές πανηγύρισε νίκη.

Αμφότερες οι δύο φετινές ανατροπές ήταν απέναντι στον Άρη και μάλιστα για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Η πρώτη ήταν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου με γκολ των Σβαμπ και Ζίβκοβιτς γύρισε το παιχνίδι και πήρε τη νίκη, ενώ η δεύτερη ήταν χθες στην επικράτηση με 3-2 επί των «κιτρινόμαυρων».

Comments

Trending