ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αήττητος φέτος στη Λεωφόρο (vids)

Εντυπωσιακός στις εκτός έδρας εμφανίσεις του με τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ

Published

on

Στην Αθήνα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Super League.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου καλείται να βρει για ακόμα ένα παιχνίδι λύσεις, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, με τον Ρουμάνο τεχνικό να μην μπορεί μεταξύ άλλων να υπολογίζει στους Σάστρε, Τάισον, Αουγκούστο, Ίνγκασον, αλλά και τον Νάρεϊ, από το βασικό του κορμό.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που οι «ασπρόμαυροι» θα αγωνιστούν φέτος στην Λεωφόρο. Είχαν προηγηθεί οι δύο αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και το κύπελλο, όπου ο ΠΑΟΚ έφυγε αήττητος από την έδρα του αντιπάλου του.

Η αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League είχε βρει την ομάδα του Λουτσέσκου σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, καταφέρνοντας με εμφατικό τρόπο να πάρει τη σπουδαία νίκη με 0-3, σε έναν αγώνα που δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε πως το σκορ θα μπορούσε να πάρει και ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.

Λίγες μέρες μετά ακολούθησε ο επαναληπτικός της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διαχειρίστηκε το προβάδισμα που είχε πάρει από τον αγώνα της Τούμπας, ήρθε ισόπαλος με τους «πράσινους» και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού.

Comments

Trending