ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα «όργια» του Πόουσον στο Άμστερνταμ (vid)

Όταν ο Άγγλος έκανε ότι μπορούσε για να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ

Published

on

Τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ ο ΠΑΟΚ, με την ΚΕΔ να ορίζει τον Άγγλο διαιτητή της Α΄κατηγορίας Γκρεγκ Πόουσον να διευθύνει την αναμέτρηση.

Ο Βρετανός μόνο δυσάρεστες αναμνήσεις και οργή προκαλεί στο άκουσμά του στον Δικέφαλο του Βορρά, καθώς ήταν ο διαιτητής του επαναληπτικού για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στον Άγιαξ και τον ΠΑΟΚ.

Σε εκείνη την αναμέτρηση ο Πόουσον έκανε πραγματικά ότι περνούσε από το χέρι του για να μην χάσουν την πρόκριση οι Ολλανδοί, σε έναν αγώνα που ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες του εμφανίσεις με τα ασπρόμαυρα.

Ο Βρετανός όχι μόνο καταλόγισε τρία πέναλτι υπέρ του Άγιαξ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης σταμάτησε στο πρώτο τον Τάντιτς, αλλά «έκλεισε» και τα μάτια σε ξεκάθαρη παράβαση των Ολλανδών στη τελευταία φάση του παιχνιδιού σφυρίζοντας άρον άρον τη λήξη του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν στο 3-2, στερώντας με τον τρόπο του τη διεκδίκηση της πρόκρισης από τον ΠΑΟΚ.

Comments

Trending