ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για τους τραυματίες

Τα ανοικτά “μέτωπα” και η αγωνία που μεγαλώνει

Published

on

Έχει μπροστά του δύο ακόμη παιχνίδια, τα οποία και πρέπει να κερδίσει, για να εξασφαλίσει το “καλό” εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της χρονιάς και μαζί με τα πλέι οφ, στο “κάδρο” βρίσκεται και ο τελικός του Κυπέλλου, την ώρα που ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί πολλές και βασικές απουσίες σημαντικών παικτών, που υπό νορμάλ συνθήκες θα ήταν βασικοί σε αυτή τη φάση.

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Νοκ άουτ έχει τεθεί ο Κάλεντ Νάρεϊ, με τον Γερμανό να μεταφέρεται στο νοσοκομείο μετά από μία δυσφορία που αισθάνθηκε, για να διαπιστωθεί μέσα από τις εξετάσεις πως έχει κάποιες μικροθρομβώσεις σε αγγεία του πνεύμονα. Ο Νάρεϊ, ξεκίνησε αμέσως φαρμακευτική αγωγή και παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση, μένοντας -προφανώς- εκτός δράσης όλο αυτό το διάστημα.

Εκτός κι από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, με τον Βραζιλιάνο να έχει ενοχλήσεις και την κατάστασή του να αξιολογείται κανονικά. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον Τάισον, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Άρη αισθάνεται ξανά ενόχληση στο πόδι του και προτιμήθηκε να μείνει εκτός, με τους “ασπρόμαυρους” να το πηγαίνουν μέρα με τη μέρα και στη δική του περίπτωση.

Όσον αφορά στον Ίνγκασον, είχε ένα μικρό οίδημα και το πηγαίνει συντηρητικά με φόντο τον Ολυμπιακό, αλλά και τον τελικό, ελπίζοντας ότι θα είναι έτοιμος, ενώ προβλήματα προέκυψαν και χθες.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει λόγο στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι για ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον αστράγαλό του, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει σήμερα για τον Πορτογάλο. Ενοχλήσεις εμφάνισε και ο Φιλίπε Σοάρες κι υπάρχει και γι’ αυτόν ερωτηματικό, ενώ θέμα προέκυψε και με τον Σάστρε, με τον Ισπανό να δέχεται ένα χτύπημα στο παιχνίδι με τον Άρη και να έχει ενοχλήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, τα ανοικτά “μέτωπα” είναι πολλά για τον ΠΑΟΚ σε αυτή τη φάση και τόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όσο και οι γιατροί και οι φυσιοθεραπευτές του “Δικεφάλου” παρακολουθούν καθημερινά την πορεία των παικτών που βρίσκονται στα… pits, με την αγωνία να μεγαλώνει.

Comments

Trending