ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζημιά ο Ολιβέιρα!

Η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ και η διάγνωση για τον Πορτογάλο!

Published

on

Με μία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία συνεχίστηκε σήμερα η μίνι προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

H προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, κάποιες ασκήσεις τακτικής και στο φινάλε έλαβε χώρα οικογενειακό δίτερμα, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στη Λεωφόρο να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Σε ότι αφορά δε το… ιατρικό δελτίο, ο ο Ίνγκι Ίνγκασον ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και οι Ζοάν Σάστρε, Τάισον , Ντόουγκλας Αουγκούστο και Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησαν θεραπεία.

Οι εξετάσεις δε στις οποίες υποβλήθηκε ο τελευταίος, έδειξαν πως έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική (κνημοπερονιαία συνδέσμωση), με τον Πορτογάλο να υποβάλλεται σε θεραπείες τις επόμενες μέρες και τη συμμετοχή του στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν, με τον Ολυμπιακό την Τούμπα και την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, να εξαρτάται εν πολλοίς από την οργανισμού του.

Comments

Trending