ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ στο Βόλο!

Ποιες αλλαγές ετοιμάζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου

Published

on

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο Βόλο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής για τα playoffs, με τον αγώνα να μην διεξάγεται χθες καθώς τα παιχνίδια μετατέθηκαν για σήμερα εξαιτίας των κρουσμάτων κορονοϊού που εμφανίστηκαν στον Παναθηναϊκό.

Από χθες το PAOK24 σας ενημέρωσε πως ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού κόντρα στον Βόλο, με τον αρχηγό της ομάδας να δίνει πολύτιμες ανάσες στον Ράφα Σοάρες στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Πορτογάλο να έχει πάρει συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια του στη διαδικασία των playoffs.

Από εκεί και πέρα, από τις δοκιμές που πραγματοποίησε ο Ράζβνα Λουτσέσκου στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Δικεφάλου θα βρίσκεται και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, με τον Σουριναμέζο να παίρνει τη θέση του Ομάρ Ελ Καντουρί.

Στη βασική ενδεκάδα θα είναι και ο Στέφαν Σβαμπ, με τον Φιλίπε Σοάρες να μένει όπως όλα δείχνουν στον πάγκο, μετά το 90λεπτο που είχε ο Πορτογάλος μέσος απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με τους «πράσινους» διαθέσιμος δεν είναι ούτε ο Νέλσον Ολιβέιρα, με τον Μπράντον Τόμας να παίρνει τη θέση του και να επωμίζεται το βάρος της επιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ σήμερα κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας.

Comments

Trending