ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η θύρα 4 για την βραδιά του Μάκη!

Όσα ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι φίλοι του Δικεφάλου.

Published

on

Με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο τίμησαν τη μνήμη του Μάκη Μαυρομιχάλη οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ του Σαββάτου για τη συναυλία προς τιμήν του «Στρατηγού».

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, οικογένειες, πολλά παιδάκια, αλλά και νέος κόσμος έδωσαν το παρών σε αυτή τη ξεχωριστή βραδιά, στην οποία φυσικά συμμετείχαν το ποδοσφαιρικό και μπασκετικό τμήμα του συλλόγου, αλλά και μέλη της διοίκησης του ΑΣ.

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4 εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστούν όλους όσους παρεβρέθηκαν στην συναυλία του Σαββάτου για να αποτίσουν φόρο τιμής στον «Στρατηγό» της ασπρόμαυρης κερκίδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων φίλων του Δικεφάλου:

«Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν το Σάββατο με την παρουσία τους στη βραδιά του Μάκη. Η εικόνα του πετάλου με οικογένειες και μικρά παιδιά στο πλάι αυτών που γιγάντωσαν το όνομα του ΛΑΟΥ μας και το έκαναν ξακουστό παντού θα είναι οδηγός για μια ζωή, γλυκιά ανάμνηση στη μνήμη του Στρατηγού αλλά και λόγος να μην σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε ποτέ για το μεγαλείο του Δικεφάλου.

Όσο ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ έχει ιδεολογία και με τη στάση του δείχνει έμπρακτα ότι δεν ξεχνάει την ιστορία του, δεν μπορεί παρά μόνο να κοιτάει μπροστά. Αυτοί που βρίσκονταν, βρίσκονται και θα βρίσκονται στα χαρακώματα (για να δανειστούμε με τη σειρα μας τα λόγια του Νίκου) θα φροντίζουν γι’ αυτό.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΠΑΟΚ

…από το ’76 και ως την αιωνιότητα»

Comments

Trending