ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο φινάλε μιας άλλης εποχής (vid)

Λίγο πριν ο Ιβάν Σαββίδης κάνει πραγματικότητα τα όνειρα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ

Published

on

Σαν σήμερα, στις 10/5/2012, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για τα Play-Off, μόλις δυο μέρες πριν την πληρωμή των χρεών από τον Ιβάν Σαββίδη.

Σε μια διαφορετική διεξαγωγή των Play-Off κατά την οποία δεν συμμετείχε ο πρώτος της βαθμολογίας και οι υπόλοιποι έβλεπαν τους βαθμούς της κανονικής διάρκειας να μετατρέπονται για το μίνι πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ ξεκινούσε χωρίς βαθμό την ώρα που ο Παναθηναϊκός είχε 4.

Δυο αγωνιστικές μετά, ο Δικέφαλος του Βορρά είχε συλλέξει 4, με τους «πράσινους» να ανεβαίνουν στους 5 και οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στην Τούμπα. Το γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 32ο λεπτό ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει το τρίποντο και να προσπερνά στην βαθμολογία τον Παναθηναϊκό.

Αυτό ωστόσο δεν ήταν αρκετό, με τους «ασπρόμαυρους» να μην παίρνουν άλλους βαθμούς και τελικά να τερματίζουν 4οι πίσω από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ατρόμητο. Ήταν το τέλος μια άλλης εποχής και η αρχή της επόμενης.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Ετο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Λάζαρ,Ίβιτς (77′ Φωτάκης), Σαλπιγγίδης (93′ Παπάζογλου), Γεωργιάδης (84′ Νιμανί) και Αθανασιάδης.

Comments

Trending