ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρεις υποψήφιοι, ένα βραβείο! (vid)

Η ψηφοφορία για το καλύτερο “ασπρόμαυρο” γκολ του προηγούμενου μήνα!

Published

on

Tη δυνατότητα να αναδείξουν το καλύτερο γκολ του ΠΑΟΚ για τον μήνα Απρίλιο, έχουν εδώ και λίγα λεπτά οι φίλοι του Δικεφάλου!

Υποψήφιοι; Οι Κάλεντ Νάρεϊ, Μπράντον Τόμας και Τάισον, με την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ να αναφέρει σχετικά:

Τρία πανέμορφα γκολ θα παλέψουν για το βραβείο του Regency Casino Best Goal Απριλίου. Πάμε να βρούμε τον τελικό νικητή μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.

Πρώτο υποψήφιο γκολ του Νάρεϊ κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Γερμανός εξτρέμ είδε τη μπάλα να έρχεται στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας μετά από γέμισμα του Κάργα , έκανε κοντρόλ με το στήθος και εκτέλεσε πριν η μπάλα βρει στο έδαφος για το 2-0 στο 15′.

Δεύτερος παίκτης που θα παλέψει για το βραβείο ο Μπράντον Τόμας. Ο Ισπανός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό σημείωσε ένα υπέροχο γκολ. Πήρε τη μπάλα από σέντρα του Σάστρε και με γυριστό σουτ βρήκε δίχτυα.Τέλος από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Τάισον.

Ο Βραζιλιάνος στο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον Άρη σημείωσε ένα κρίσιμο και όμορφο γκολ. Πάλεψε μέσα στην περιοχή, η μπάλα του ήρθε στο κατάλληλο σημείο και με ένα εντυπωσιακό τελείωμα νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα

Comments

Trending