ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αξέχαστη μέρα για τα ΠΑΟΚτσάκια!

Σιδηρόπουλος, Μεγγίδης, Μόκρης και Μητρούσης μίλησαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Published

on

Ο τερματοφύλακας Νίκος Μητρούσης, ο αρχηγός σήμερα (ελλείψει του τιμωρημένου Τασιούλα), Αλέξανδρος Μεγγίδης, ο στόπερ, Τραϊανός Μόκρης και ο σκόρερ, Τάσος Σιδηρόπουλος, μίλησαν στην κάμερα της Nova, μετά τη νίκη με 1-0 επί του Ολυμπιακού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Μας πίεσε ο Ολυμπιακός, αλλά τα καταφέραμε και πήραμε τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος, με τη δουλειά που κάνουμε όλο το χρόνο μαζί ως ομάδα. Τα καταφέραμε!» ανέφερε ο Μητρούσης , ενώ ο Μεγγίδης από την πλευρά του, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Από την αρχή της χρονιάς έχουμε αυτό το στόχο. Μας πίεσε ο αντίπαλος αλλά κρατήσαμε. Αυτό το Κύπελλο το αφιερώνουμε στον Σταύρο Σαράφη και στα παιδιά της Κ16 για το περσινό πρωτάθλημα!»

Από την πλευρά του, ο Μόκρης, σημείωσε… «Είμαι ευτυχισμένος για την ομάδα μου. Μπράβο στον Ολυμπιακό, πολλοί είναι και φίκοι μας από την Εθνική. Νιώθω περήφανος για την ομάδα, ήταν ο στόχος μας όλη τη χρονιά. Προσπαθούσαμε στην προπόνηση με τους προπονητές, να καταλάβουμε κάποια πράγματα και τα δουλέψαμε. Δεχτήκαμε μόνο τρία γκολ φέτος, αλλά και πέρσι η άμυνα μας ήταν πολύ καλή που δεχτήκαμε μόλις εννιά γκολ».

Τέλος, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Σιδηρόπουλος, ανέφερε: «Είναι εξαιρετικό συναίσθημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα και στα δύο παιχνίδια. Βγήκε η δουλειά όλη της χρόνιας, μπράβο και στον αντίπαλο. Προσπαθήσαμε μέσα από προπονήσεις να είμαστε η καλύτερη ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω ότι το αποδείξαμε».

Comments

Trending