ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο τελικός κυπέλλου καθορίζει την προετοιμασία του ΠΑΟΚ!

Τα δεδομένα για την ημερομηνία έναρξης της φετινής προετοιμασίας.

Published

on

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και αυτό δεν είναι άλλο από τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στην ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Μπορεί οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες να ξέρουν από τώρα τις ακριβείς ημερομηνίες έναρξης της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Μπορεί οι «ασπρόμαυροι» να κατέλαβαν την τέταρτη θέση, η οποία οδηγεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, όμως εάν κατακτήσει το κύπελλο τότε θα οδηγηθεί αυτόματα στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στην τρίτη τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

To PAOK24 σας ενημέρωσε πριν από λίγο, ότι όπως όλα δείχνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία, όμως παραμένουν «ανοιχτές» οι ημερομηνίες, οι οποίες θα «κλειδώσουν» μετά τον τελικό κυπέλλου. Εάν η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στεφθεί κυπελλούχος, τότε θα ξεκινήσει την καλοκαιρινή της προετοιμασία στις 28 Ιουνίου, ενώ εάν ηττηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τότε οι ποδοσφαιριστές θα συγκεντρωθούν στη Νέα Μεσημβρία στις 18 Ιουνίου.

Συνεπώς όλα θα ξεκαθαριστούν την ερχόμενη Τετάρτη στον Βόλο!

Comments

Trending