ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιμένουν στην Ρουμανία με Λουτσέσκου

Ξανά στο επίκεντρο ο προπονητής του ΠΑΟΚ

Published

on

Παρά το φινάλε της σεζόν και τις διακοπές των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου παραμένει στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες ραντεβού με διοίκηση και Ζοσέ Μπότο, για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού.

Στην χώρα του τεχνικού του Δικεφάλου ωστόσο, αναλύουν για ακόμη μια φορά τους λόγους που δεν έπρεπε να έχει γυρίσει στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στην εκπομπή του «Prosport», ο δημοσιογράφος Ντάνιελ Ναζάρε, η ήττα από την ΑΕΚ στον τελικό μπορεί να φέρει την απομάκρυνση του από τους «ασπρόμαυρους» ενώ παράλληλα ισχυρίζεται πως ο Μιρτσέα, ο πατέρας του Ράζβαν, τον είχε συμβουλέψει να μην γυρίσει στην Τούμπα.

«Νομίζω ότι δεν θα συνεχίσει και νομίζω ότι χρειάζεται ένα νέο κίνητρο, η δύναμη των παραδοσιακών ομάδων στην Ελλάδα παραμένει. Η ΑΕΚ επιστρέφει μετά από πολύ καιρό, είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι ένας πολύ, πολύ σκληρός αγώνας εκεί και εγώ δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κάνει. Ίσως του χρόνου να πάρει τον τίτλο με τον ΠΑΟΚ, το έχει ξανακάνει αυτό. Γι’ αυτό λέω ότι τον βλέπω να πηγαίνει αλλού και θα χαιρόμουν αν ήταν ακόμα στην Ευρώπη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Λουτσέσκου ωστόσο έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και δεν τίθεται ζήτημα απομάκρυνσης του. Ο ίδιος μάλιστα, στην συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό με την ΑΕΚ, φάνηκε να ενοχλείται με τα σενάρια αποχώρησης του και τόνισε πως τα δημοσιεύματα ξεκίνησαν από την Αίγυπτο (η οποία δεν εμπλέκει ομάδα της χώρας) και πως το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Comments

Trending