ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτος στα… δοκάρια ο ΠΑΟΚ!

Στατιστικό στοιχείο που αναδεικνύει το πρόβλημα στο γκολ!

Published

on

Πόλλοι θεωρούν ότι τα δοκάρια είναι ατυχία, άλλοι πάλι λένε πως είναι και ανικανότητα στην εκτέλεση. Εάν κάποιος ρίξει μια ματιά στα στατιστικά τότε για τον φετινό ΠΑΟΚ περισσότερο ισχύει το δεύτερο. Η ομάδα με τα περισσότερα δοκάρια, σύμφωνα με τους αριθμούς, είναι ο ΠΑΟΚ, καθώς κατέκτησε την… πρωτιά στη σχετική λίστα.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν δει την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι σε αρκετά παιχνίδια μέσα στη σεζόν. Μάλιστα, οι αριθμοί επιβεβαιώνουν ότι οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου σε αρκετές περιπτώσεις έφτασαν μία «ανάσα» από το γκολ αλλά εν τέλει δεν το πέτυχαν.  

Το γεγονός αυτό, στοίχισε σε πολλά ματς στον ΠΑΟΚ, με κορυφαίο δίχως αμφιβολία την φάση του τελικού, όπου θυμίζουμε πως ο Σάστρε σημάδεψε το δοκάρι στο 42ο λεπτό, με το σκορ να είναι στο 1-0 για την ΑΕΚ. 

Συνολικά, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι 18 φορές σε 36 παιχνίδια, δηλαδή είχε μέσο όρο 1 δοκάρι ανα δύο παιχνίδια. Ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με 17, ενώ την τριάδα κλείνει ο Ολυμπιακός με 15.
Comments

Trending