ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωνσταντέλιας ο…πιο ακριβός!

Πάτησε κορυφή στην χρηματιστηριακή αξιολόγηση του «transfermarkt»

Published

on

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αποτελεί ένα μεγάλο πρότζεκτ για τον ΠΑΟΚ, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να ενσωματώνεται την φετινή χρονιά στο ρόστερ της πρώτης ομάδας και με τον καιρό να γίνεται αναπόσπαστο μέλος του βασικού κορμού.

Στο ξεκίνημα της χρονιάς, ο «Ντέλιας» είχε 400.000 ευρώ, ως χρηματιστηριακή αξία στο «transfermarkt», την διάσημη σε τέτοια θέματα ιστοσελίδα. Στα τέλη Φεβρουαρίου, έγινε η επαναξιολόγηση του παίκτη και ο Κωνσταντέλιας ανέβηκε στα 4.000.000, σημειώνοντας αύξηση 1.000%.

Πριν από μερικές μέρες, το «transfermarkt» ανέβασε ακόμη δυο εκατομμύρια των 20χρονο ποδοσφαιριστή και πλέον ο Κωνσταντέλιας είναι ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Μαζί του, ανέβηκαν ακόμη 3 ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου σε αξία. Οι Ντομινίκ Κοτάρσκι και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είδαν την τιμή τους να αυξάνεται κατά 500.000 ευρώ. Από τα 2 εκατομμύρια, πήγαν στα 2,5. Ίδια αύξηση και για τον Κάλεντ Νάρεϊ που από τα 2,5 πλέον κοστολογείται στα 3 εκατομμύρια.

Παράλληλα, για να ανέβει πρώτος ο Κωνσταντέλιας, χρειάστηκε να πέσει οι αξία των Ίνγκι Ίνγκασον και Άντριγια Ζίβκοβιτς. Ο Ισλανδός στόπερ έπεσε από τα 5, στα 4 εκατομμύρια ενώ ο Σέρβος μεσοεπιθετικός βρισκόταν στα 6 και πλέον, κοστολογείται στα 5 εκατομμύρια.

Comments

Trending