ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro U21: Ο πολύτιμος Κοτάρσκι για τους Κροάτες

Στο επίκεντρο με φόντο τη μία μεγάλη διοργάνωση

Published

on

Η Κροατία κινείται στους ρυθμούς του Euro U21, με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι να βρίσκεται -όπως αναμενόταν- κανονικά στις κλήσεις, με φόντο τα μεγάλα “ραντεβού”.

Έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις κι όντας πρωταγωνιστής στο παιχνίδι που έκρινε το εισιτήριο για την τελική φάση, ο Κοτάρσκι βρίσκεται στο επίκεντρο, στη χώρα του και πλέον, ετοιμάζει βαλίτσες για μία πολύ σημαντική διοργάνωση.

Η πρώτη συγκέντρωση για τους Κροάτες είναι στις 6 Ιουνίου, όταν και θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις, ενώ οι αγώνες στο Euro U21 θα ξεκινήσουν στις 21 Ιουνίου, με την Κροατία να αντιμετωπίζει αρχικά την Ουκρανία, ενώ στις 25 και στις 27 του μήνα, θα ακολουθήσουν δύο ακόμη σημαντικές “μάχες”, με την Ισπανία και τη Ρουμανία αντίστοιχα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Κοτάρσκι είναι στο επίκεντρο στη χώρα του, με τους συμπατριώτες του να κάνουν focus σε αυτόν και να μιλούν για μία από τις πιο σημαντικές μονάδες της Εθνικής, με φόντο το Euro U21, δεδομένου πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την πρόκριση.

Ο Κροάτης έχει μπροστά του ένα γεμάτο καλοκαίρι, καθώς προφανώς θα χρειαστεί ένα διάστημα ξεκούρασης μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την Εθνική, για να επιστρέψει κατόπιν στον ΠΑΟΚ και να μπει κι αυτός στους ρυθμούς της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν.

Comments

Trending