ΕΥΡΩΠΗ

Αποχαιρετά μετά από 5,5 χρόνια τη Σταντάρ ο Τσίμιροτ

Ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του μετά από 200 παιχνίδια στο Βέλγιο

Published

on

Τον Ιανουάριο του 2018, ο Γκόικο Τσίμιροτ, μετά από 2,5 χρόνια στον ΠΑΟΚ, έφυγε για το Βέλγιο και τη Σταντάρ Λιέγης. Το περασμένο Σάββατο, στην εντός έδρας ήττα με 0-4 από τη Σερκλ Μπριζ, «έγραψε» τη 200η συμμετοχή του με τη Σταντάρ, αλλά όπως δήλωσε, αποχωρεί από την ομάδα.

«Είναι μία δύσκολη στιγμή για να πούμε «αντίο». Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και όλους όσους δουλέψαμε μαζί. Πήρα μαθήματα από τον καθέναν. Πέρασα μεγάλες στιγμές, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και έρχονται οι στιγμές που πρέπει να πεις «αντίο».

Τα έδωσα όλα σε κάθε παιχνίδι και δεν τα παράτησα ποτέ. Ήθελα να μείνω στη Σταντάρ, αλλά όχι με τις συνθήκες που μου προτάθηκαν. Έχω μπροστά μου κάποιες επιλογές, θα πάρω το χρόνο μου για να τις αναλύσω και θα αποφασίσω ποια είναι η καλύτερη για μένα» δήλωσε ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ.

Η Σταντάρ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της φέτος, το προσεχές Σάββατο στην έδρα της Γάνδης και όλα δείχνουν ότι αυτό, θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Τσίμιροτ εκεί.

Comments

Trending