ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι αμυντικές επιδόσεις της τετραετίας!

Πόσα γκολ δέχεται ο Δικέφαλος ανά σεζόν μετά την κατάκτηση του νταμπλ;

Published

on

Η σεζόν για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με τον Δικέφαλο να τερματίζει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 67 βαθμούς, όντας αρκετά πίσω από του υπόλοιπους. Η λήξη του πρωταθλήματος μας επιτρέπει να κάνουμε μία συνολική «ανάγνωση» των αριθμών σε ολόκληρη τη σεζόν, συγκριτικά πάντα με τις προηγούμενες χρονιές.

Προφανώς στην εξίσωση μπαίνουν όλες οι χρονιές που ακολούθησαν του νταμπλ, καθώς αμφότερες είχαν ίδιο αριθμό παιχνιδιών, λόγω των πλέι οφ που προστέθηκαν στο φορμάτ.

Το PAOK24 συνέλεξε και σας παρουσιάζει τις επιδόσεις των ασπρόμαυρων τις χρονιές που ακολούθησαν από το νταμπλ της σεζόν 2018-19 και συγκεκριμένα το σύνολο των τερμάτων που δέχθηκε σε 36 παιχνίδια.

Παρατηρώντας τους αριθμούς των τελευταίων 4 ετών, οι οποίοι είναι αμείλικτοι, εύκολα καταλαβαίνει κανείς πόσο κοντά είναι τα νούμερα από την μία σεζόν στην άλλη, δείγμα της τεράστιας στασιμότητας του αγωνιστικού τμήματος.

Με εξαίρεση την φετινή σεζόν, οι «ασπρόμαυροι» στις χρονιές που ακολούθησαν του νταμπλ τερμάτισαν σε όλες στην 2η θέση. Παρολ΄αυτά η φετινή επίδοση με 32 τέρματα δεν είναι η χειρότερη την τελευταία τετραετία!

Αναλυτικά τα συνολικά γκολ που δέχθηκε στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ: 

2019-20: 29 τέρματα σε 36 παιχνίδια

2020-21: 34 τέρματα σε 36 παιχνίδια

2021-22: 33 τέρματα σε 36 παιχνίδια

2022-23: 32 τέρματα σε 36 παιχνίδια

Comments

Trending