ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλληλοεξουδετερώθηκαν στην φιέστα!

Χωρίς νικητή η αναμέτρηση στις Σέρρες.

Published

on

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Πανσερραϊκού-ΠΑΟΚ Β’, αναμέτρηση που διεξήχθη για την 28η αγωνιστική της Super League 2.

Αμφότερες οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σ’ ένα παιχνίδι κέντρου, με πληθώρα μονομαχιών μεν αλλά δίχως ουσιαστικές ευκαιρίες στις αντίπαλες περιοχές. Ιστορικό παιχνίδι ήταν το αποψινό για τους γηπεδούχους που πανηγύρισαν την άνοδό του στη Super League μετά από 12 χρόνια.

Οι γηπεδούχοι, παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν είχαν ενεργό ρόλο όλη τη σεζόν. Αν μη τι άλλο, η πιο ξεχωριστή στιγμή του αγώνα ήταν η ώρα της αλλαγής του Παπάζογλου με τον αρχηγό των γηπεδούχων, εμφανώς συγκινημένο να αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Η λήξη του παιχνιδιού βρήκε τους γηπεδούχους να το γιορτάζουν δεόντως, με την απονομή του τροπαίου  να γίνεται από τον πρόεδρο της SL2, Πέτρο Μαρτσούκο.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης (81′ Δεληγιαννίδης), Παπάζογλου (59′ Λυμπεράκης), Καρασαλίδης, Πεταυράκης, Θυμιάνης (70′ Στάικος), Κολομπίνο, Στίνα, Μούργος (81′ Κανίς), Μπαΐροβιτς, Κατσαντώνης (70′ Σαΐντ).

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μοναστηρλής, Σπυράκος, Τασιούρας (84′ Σελιμάι), Ουεντραόγκο, Κωττάς, Γιάξης, Γρόσδης, Δαρέλας (65′ Σπυρίδης), Χατζηστραβός (77′ Κιτσάκης), Μελετίδης, Γκορντεζιάνι (84′ Πανίδης).

Comments

Trending