ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Πώς ήταν την τελευταία φορά που πήγε στις Σέρρες

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω…

Published

on

Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στη Super League μετά από 12ετή απουσία και το PAOK24 γυρίζει το χρόνο πίσω στην τελευταία επίσκεψη του ΠΑΟΚ στις Σέρρες για αγώνα πρωταθλήματος.

Ήταν 5 Ιανουαρίου 2011, με τον ΠΑΟΚ να φεύγει με ένα βαθμό από το στάδιο των Σερρών παρά το γρήγορο προβάδισμά του. ο Σαλπιγγίδης άνοιξε το σκορ μόλις στο 2′ με τον Πανσερραϊκό να ισοφαρίζει στο 72′ με τον Γεωργιάδη.

Είναι το ματς στο οποίο ο Έργκους Κάτσε έκανε την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ηλικία 17 ετών 5 μηνών και 28 ημερών.

Ο Αλβανός μέσος είχε περάσει στην αναμέτρηση στο 65′ και στη μεσαία γραμμή είχε τον  Πάμπλο Γκαρσία, που κοούτσαρε τον ΠΑΟΚ Β στην αναμέτρηση – φιέστα των σερραίων για την επιστροφή στη Super League.

Η ταυτότητα του ματς

Γκολ: 2′ Σαλπιγγίδης (0-1), 72′ Γεωργιάδης (1-1)

Πανσερραϊκός (Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Άλβαρες, Παντελιάδης, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Κάστρο, Σουμπίνιο (66′ Ανάκογλου), Μπέλιτς (82′ Τάντιτς), Νταλέ, Μαβενέ, Λεοζίνιο (89′ Κέρλα)

ΠΑΟΚ (Χάβος): Χαλκιάς, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Κοντρέρας, Λίνο, Φωτάκης, Σνάουτσνερ, Τσουκαλάς (85′ Παπάζογλου), Αθανασιάδης (68′ Κάτσε), Ζουέλα (43′ Σαβίνι)

Comments

Trending