ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στο γήπεδο για Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη!

Non Stop οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Published

on

Μπορεί η σεζόν να ολοκληρώθηκε εδώ και αρκετές ημέρες για τον ΠΑΟΚ και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές να απολαμβάνουν την άδεια τους σε κάποιο καλοκαιρινό θέρετρο, όμως αυτό δεν ισχύει και για τους Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και Γιάννη Κωνσταντέλια.

Οι δύο νεαροί παίκτες του Δικεφάλου προπονούνται δίχως σταματημό, καθώς μετά τον τελικό κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό κόντρα στην ΑΕΚ, ενσωματώθηκαν με την Εθνική ομάδα, όντας αμφότεροι στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ για το δεύτερο «παράθυρο» των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γερμανίας.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της «Γαλανόλευκης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο, με τους διεθνείς να κάποιες «ανάσες» την Κυριακή (4/6), μετά την πρώτη εβδομάδα προπονήσεων, η οποία διεξήχθη στο Σεραφείδειο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιστρέφει σήμερα (5/6) στις προπονήσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται, πλέον, στο «Γ. Καρμάρας».

Υπενθυμίζεται πως το πρώτο επίσημο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο στις 16 Ιουνίου κόντρα στην Ιρλανδία (21:45) στην «OPAP Arena», ενώ τρεις μέρες αργότερα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ταξιδέψει στο Παρίσι, εκεί όπου θα φιλοξενηθεί στο «Σταντ Ντε Φρανς» από την Εθνική Γαλλίας (19/06, 21:45).

Comments

Trending