ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πήρα ένα ελαφρώς διαφορετικό μήνυμα από τον Μπότο»

Το… παράπονο του Τόμας Κεντζιόρα

Published

on

Για την εμπειρία του στον ΠΑΟΚ και τον τρόπο με τον οποίο έμαθε πως ο Δικέφαλος δεν θα κινηθεί για την παραμονή του στην Τούμπα, μίλησε ο Τόμας Κεντζιόρα σε Μέσο της πατρίδας του!

«Πριν το τέλος της σεζόν μίλησα με τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ και πήρα ένα ελαφρώς διαφορετικό μήνυμα από εκείνον. Έμαθα ότι φεύγω από τον ΠΑΟΚ από το διαδίκτυο» τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής Πολωνός μπακ, που κάνοντας τον απολογισμό του για τη θητεία του στην Τούμπα αλλά και την εμπειρία του στη Ντιναμό Κιέβου όταν ξέσπασε ο πόλεμος, σημείωσε:

«Ήρθα στην ομάδα στο μέσο της σεζόν, γιατί εκείνη την περίοδο δεν υπήρχαν παιχνίδια στο ουκρανικό πρωτάθλημα. Χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να μείνω σε φόρμα, όμως στην πορεία τραυματίστηκα. Όταν ήμουν ξανά υγιής, αγωνίστηκα σε όλα τα παιχνίδια.

Με την μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ, άφησα πίσω μου μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου. Το φθινόπωρο παίξαμε χωρίς οπαδούς στις κερκίδες και οι αγώνες διακόπτονταν όταν υπήρχε κίνδυνος επιθέσεων. Για αυτόν τον λόγο, αποφάσισα τον χειμώνα πως έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον για να σκέφτομαι μόνο το ποδόσφαιρο.

Είμαι πολύ χαρούμενος αυτές τις ημέρες λόγω της κλήσης μου στην Εθνική και θέλω να δείξω τον καλύτερο εαυτό μου“.

Comments

Trending