Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν έχω κοιμηθεί από τον τελικό»

Ο απολογισμός του Λουτσέσκου για τη φετινή σεζόν, το χαμένο Κύπελλο και το μποϊκοτάζ του τελικού λόγω πολιτικών συμφερόντων!

Στέργιος Αναστασιάδης

«Δεν έχω κοιμηθεί από τον τελικό»

Τον απολογισμό του για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου με νέες δηλώσεις του στη Ρουμανία, ενώ αναφέρθηκε και στον τον τελικό Κυπέλλου!

«Ήταν μια φυσιολογική σεζόν για εμάς. Ούτε με θεαματικά πράγματα, ούτε με άσχημα. Όμως, αν κοιτάξεις μέσα από τα μάτια των οπαδών και του ιδιοκτήτη, που δεν έχουν την ικανότητα να κατανοήσουν τόσο καλά το φαινόμενο του ποδοσφαίρου, τα πράγματα δεν ήταν καλά. Έχω μιλήσει με το αφεντικό (σ.σ. τον Ιβάν Σαββίδη), είναι στο σπίτι του. 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα μου, είναι ο τελικός του Κυπέλλου. Έχω βρεθεί σε 11 τελικούς και έχασα τους τέσσερις, Αυτός ο τέταρτος όμως, ήταν και ο πιο επώδυνος. γιατί στο 6ο λεπτό βρεθήκαμε με παίκτη παραπάνω. Στο 28ο λεπτό δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση, από τότε αρχίσαμε να παίζουμε με μία αλυσίδα στο λαιμό μας. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος πόνος, γιατί ήταν ένα τρόπαιο στα χέρια μας. Δεν έχω κοιμηθεί από τότε!” τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Δικεφάλου, που σχολιάζοντας τα όσα έλαβαν χώρα μέχρι ο τελικός να φιλοξενηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, είπε:

Υπήρχαν μεγάλα πολιτικά συμφέροντα, υπήρχε και η ιδέα να μποϊκοτάρουν τον τελικό του κυπέλλου για να επιτεθούν στην Ομοσπονδία. Στο Ολυμπιακό στάδιο, στην Αθήνα δεν ήθελαν, στον Βόλο δεν ήθελαν, ούτε στην Κρήτη. Η ιδέα να γίνει ο τελικός στο εξωτερικό εξετάστηκε, αλλά ο δήμαρχος Βόλου συμφώνησε τελικά να διοργανωθεί εκεί ο τελικός. Η ΑΕΚ ήταν αντίθετη στο να πάει στο Βουκουρέστι, έτσι το κατάλαβα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μια «γροθιά» ο ΠΑΟΚ (vid)

O «ασπρόμαυρος» οργανισμός αφήνει πίσω τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μία σειρά από δημοσιεύσεις σε όλα τα social media, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να βγάλει ένα κλίμα ενότητας για την επόμενη μέρα, κλίμα το οποίο έβγαλε προς τα έξω ο ίδιος ο κόσμος στην Τούμπα.

«Ενωμένοι σα γροθιά» είναι το μήνυμα της ομάδας, αυτήν τη φορά στο Twitter/X, χρησιμοποιώντας ένα βίντεο από τα χειροκροτήματα του κόσμου στην ομάδα, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και την ήττα-αποκλεισμό με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ