ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρωταθλητές… στα πρόστιμα!

Έναν τίτλο αποκλειστικά για τον Παναθηναϊκό επιφυλάσσουν κάθε χρόνο τα πειθαρχικά όργανα της Super League και της ΕΠΟ: τον τίτλο του πρωταθλητή στις καμπάνες!

Published

on

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, στους «πράσινους» επιβλήθηκαν μακράν οι βαρύτερες τιμωρίες σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη ΠΑΕ, πληρώνοντας πρόστιμα που στο σύνολό τους θα μπορούσαν άνετα να αποτελούν ένα σχετικά καλό ετήσιο συμβόλαιο ποδοσφαιριστή.

Και δεν είναι μόνο οι συμπεριφορές των οπαδών του που πληρώνει ακριβά το «τριφύλλι», αφού τα πειθαρχικά όργανα δεν του χαρίζονται. Είναι και η κριτική που ασκεί στα θεσμικά όργανα ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω twitter ή μέσω ανακοινώσεων, ή ακόμα και ο Γιάννης Αναστασίου με μια διαμαρτυρία ή μια δήλωση κατά της διαιτησίας. Η φίμωση η οποία επιχειρείται στις φωνές που στηλιτεύουν τα κακώς κείμενα, μέσω αυστηρών διατάξεων στον Πειθαρχικό Κώδικα, βρίσκουν μονίμως εφαρμογή στον Παναθηναϊκό κυρίως, αλλά και σε 2-3 άλλες ΠΑΕ που υψώνουν φωνή.

Για τους «πράσινους», οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ και οι πειθαρχικές επιτροπές, δεν κάνουν «εκπτώσεις»… Αντίθετα, σε άλλες περιπτώσεις, άλλων ΠΑΕ, παρατηρείται το φαινόμενο να επιβάλλονται μικρές και ασήμαντες ποινές, ακόμα και για ίδιες παραβάσεις για τις οποίες στον Παναθηναϊκό ή και στον ΠΑΟΚ εξαντλείται συνήθως η αυστηρότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο Sdna.gr

Comments

Trending