ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Άκυρο της ΕΕΑ σε Πανσερραϊκό
Τι υποστηρίζουν οι Σερραίοι
Σε αντίθεση με Άρη και Βόλο, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στη Super League στον Πανσερραϊκό.
Στην ανακοίνωσή της η ΕΕΑ ανέφερε:
«Η Επιτροπή ΔΕΝ χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ της Super League 1:
ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, λόγω έλλειψης βεβαίωσης ηλεκτρονικής εποπτείας».
Η απάντηση του Πανσερραϊκού
Σε διευκρινίσεις για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προχώρησε ο Πανσερραϊκός.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν τα «λιοντάρια» για το εν λόγω ζήτημα:
«H ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει πως η μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League, οφείλεται στη μη ολοκλήρωση των εργασιών για το σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, κάτι για το οποίο είχε εφιστήσει την προσοχή στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος της ΠΑΕ.
Μολαταύτα η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φιλάθλους της, θα προβεί σε άμεσες ενέργειες για να υπερκεράσει και αυτό το εμπόδιο».