ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

This is PAOK

Ο κόσμος, η αλλαγή του οπαδικού DNA, οι φοβικές διοικήσεις, η έλλειψη προσωπικότητας, τα πρόσωπα που διχάζουν και όλα αυτά που στερούν στον ΠΑΟΚ το δικαίωμα να διεκδικεί τίτλους υπό καλύτερες προϋποθέσεις.

Published

on

Ο ΠΑΟΚ είναι ένα καράβι που ακόμη και ο ίδιος ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αντιληφθεί. Στην εποχή Σαββίδη μάλιστα, η απόσταση έχει μεγαλώσει.

Ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος σύλλογος που φιλοξενεί όλες τις τάσεις. Λαϊκούς, μορφωμένους, επικίνδυνους, ήρεμους, καναπεδάκηδες, εκδρομικούς, ραδιοφωνάκηδες, ξερόλες. Σημαντικότερό του πρόβλημα η εσωστρέφεια, κουσούρι που θα έπρεπε να ελέγξει η ηγεσία του όμως αδυνατεί.

Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που έχει να γευτεί τρόπαιο δώδεκα χρόνια, πρωτάθλημα τριάντα. Η φετινή χρονιά είναι η δεύτερη που το διεκδικεί με προδιαγραφές την τελευταία τετραετία. Οι απαιτήσεις του κλαμπ αλλάζουν.

Ο λαός του ΠΑΟΚ, το σήμα κατατεθέν, αυτό που συναντάς σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Ιδιαίτερος κόσμος, άλλες φορές ήρεμη δύναμη, άλλες πιεστικός όσο δεν πάει άλλο. Κόσμος που ζητάει πολλά, πιστεύει στο κλαμπ, αλλά χαίρεται ελάχιστα.

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

Comments

Trending