ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σεφτέ για Μπράντον
«Έγραψε» την πρώτη του ασίστ στον ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο της Χάιντουκ επικρατώντας στο γήπεδο της Τούμπας με 3-0 και παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τα πλέι 0φ του Europa Conference League εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Χαρτς.
Ο Δικέφαλος ήταν καταιγιστικός στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού και με τα δύο γκολ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς σφράγισε την πρόκριση.
Το δεύτερο και καθοριστικό γκολ από πλευράς «ασπρόμαυρων» ήρθε στο 79ο λεπτό, όταν η πίεση του ΠΑΟΚ απέδωσε καρπούς.
Ο Μπράντον, λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξε όμορφα κάθετα την μπάλα για τον Ζίβκοβιτς ο οποίος από καίριο σημείο έκανε το 2-0.
Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη ασίστ που καταγράφει ο Μπράντον Τόμας κατά τη διάρκεια της έως τώρα παρουσίας του στον Δικέφαλο!
Ο Ισπανός… ανταπέδωσε το «δώρο» που του είχε κάνει ο Σέρβος στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Ισραήλ, εκεί όπου ο Ζίβκοβιτς είχε βγάλει την ασίστ στον Μπράντο για να σκοράρει, με τον Δικέφαλο να παίρνει τη νίκη και την πρόκριση με 1-4.