ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΠΑΟΚ με αλλαγές και σταθερές
Το πλάνο του Λουτσέσκου για το αποψινό παιχνίδι
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης στην Φινλανδία και σήμερα, κινείται σε ρυθμούς Ελσίνκι.
Οι “ασπρόμαυροι” ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους για το αποψινό παιχνίδι (19:45), με μία προπόνηση στην Bolt Arena, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταλήγει στις τελικές του επιλογές αναφορικά με το σημερινό ματς.
Όπως διαβάσατε μέσα από το PAOK24, ο Ρουμάνος τεχνικός προσανατολίζεται σε συγκεκριμένες αλλαγές, σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι με τον Άρη, κυρίως μεσοεπιθετικά.
Στο τέρμα, προφανώς θα είναι ο Κοτάρσκι, ενώ στην άμυνα όλα δείχνουν ότι ο Κεντζιόρα θα ξεκινήσει αντί του Βιεϊρίνια στα δεξιά και στα αριστερά θα είναι ο Μπάμπα.
Στα στόπερ σίγουρος θεωρείται ο Εκόνγκ, ενώ δίπλα του θα είναι πιθανότατα ο Κουλιεράκης, αν και δοκιμάστηκε αρκετά και ο Μιχαηλίδης, ενώ στη μεσαία γραμμή, θα είναι ο Τσιγγάρας μαζί με τον Σβαμπ, το δίδυμο -δηλαδή- που σήκωσε το βάρος στα προκριματικά.
Στην επίθεση, ο Α. Ζίβκοβιτς θα κρατήσει τη θέση του, με τον Ντεσπόντοφ να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του και τον Μουργκ να είναι όπως φαίνεται αυτός που θα ξεκινήσει πίσω από τον Σαμάτα.