ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα "σκάει" για ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

Η απόκτησή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ από τον ΠΑΟΚ έχει… ξεσηκώσει και τους Βούλγαρους αναφορικά με τον ΠΑΟΚ και τους ανθρώπους που ηγούνται του συλλόγου.

Published

on

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει γύρω από το όνομά του ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης. “Σχεδόν 23 εκατ. ευρώ έχει δώσει στον ΠΑΟΚ από τον περασμένο Μαϊο, ο επικεφαλής της ομάδας” όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, ενώ τονίζουν μεταξύ άλλων πως:

“Μετά από τρεις σεζόν χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα, ο Σαββίδης φαίνεται πως βάζει βάσεις σταθερότητας στον ΠΑΟΚ. Αρχικά, με την αποπληρωμή των χρεών και την καταβολή 11 εκατ. ευρώ προς το ελληνικό Δημόσιο και έπειτα ξοδεύοντας ένα ποσό των 12 εκατ. για μεταγραφές μέχρι τώρα.

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Τσέλσι και της Τότεναμ, Φρανκ Άρνεσεν (ο οποίος έπαιξε μεγάλο ρόλο στην μεταγραφή του Μπερμπάτοφ) έφερε στον ΠΑΟΚ τον Ιγκόρ Τούντορ, έναντι 300.000 ευρώ ετησίως.

Τα χρήματα έχουν δαπανηθεί στις μεταγραφές με τον πρώην παίκτη της Λέφσκι, Γκάρι Ροντρίγκεζ να αποτελεί μέρος των κινήσεων του συλλόγου, με απολαβές 400.000 ευρώ. Σε αυτά θα πρέπει να προσθέσει κανείς και τον ακριβοπληρωμένο, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με μισθό δύο περίπου εκατ. ευρώ το χρόνο”.

Comments

Trending