Connect with us
Banner Image Banner Image

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγε ο Λύρατζης

“Κλειδώνει” ο δανεισμός – Ενσωματώνεται στον Αστέρα

Αγάπη Γαβριηλίδου

Έφυγε ο Λύρατζης

Ο Λευτέρης Λύρατζης είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει περάσει πολλά. Έχει ταλαιπωρηθεί σε σημαντικό βαθμό τα τελευταία χρόνια, έχει μείνει για αρκετό διάστημα στα… pits κι όταν χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ ο Αστέρας Τρίπολης, με φόντο τον δανεισμό του, τα πράγματα ήταν λίγο-πολύ ξεκάθαρα.

Οι εξελίξεις έτρεξαν και παρά το γεγονός ότι αρχικά φάνηκε να αλλάζουν τα δεδομένα, τελικά ο Έλληνας μπακ αποχωρεί από την Τούμπα. Ο Λύρατζης έχει φύγει από τη Θεσσαλονίκη και βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει εργομετρικά και κατόπιν, θα μεταβεί στην Τρίπολη για να ενσωματωθεί στην ομάδα του Αστέρα.

Ο Έλληνας μπακ δεν βρίσκει τον χώρο και το χρόνο που θα ήθελε στον ΠΑΟΚ σε αυτή τη φάση, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου από τη δική του μεριά, να ήθελε μεν την παραμονή του στην Τούμπα, αλλά να είναι ξεκάθαρος με φόντο τις συμμετοχές του.

“Δεν ήθελα να φύγει, ήθελα να μείνει στην ομάδα. Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα παίξει, αλλά με την συχνότητα των αγώνων είναι σημαντικό να τον έχουμε εδώ για την ομάδα. Σε μια στιγμή μπορεί να έρθει η ώρα που θα παίξει και θα πρέπει να είναι έτοιμος. Τον θέλω εδώ, αυτή είναι η απόφαση μου. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρει τον χώρο του, αλλά αισθάνομαι ότι θα βρει τρόπο και χώρο να παίξει“, ανέφερε πριν από μία εβδομάδα ο Ρουμάνος τεχνικός και παρά το γεγονός ότι αρχικά, φάνηκε να “σβήνει” το θέμα του δανεισμού, τελικά οι εξελίξεις ήταν διαφορετικές.

Ο Αστέρας του προσφέρει τον χρόνο συμμετοχής που χρειάζεται μετά από όλα όσα έχει περάσει τελευταία, με τον Λουτσέσκου να μιλάει ξανά χθες για το συγκεκριμένο θέμα, σημειώνοντας -για μία ακόμη φορά- πως τον καταλαβαίνει…

“Τι να σχολιάσω; Ήθελε να πάει να παίξει, είχε αυτή τη δυνατότητα, προσωπικά θα προτιμούσα να έμενε εδώ. Καταλαβαίνω την απόφαση που πήρε“.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Η οψιόν του ΠΑΟΚ με Μιχαηλίδη

Τι ισχύει για τον Έλληνα στόπερ και το μέλλον

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το θέμα του Γιάννη Μιχαηλίδη βρίσκεται ψηλά στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα.

Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν τους επιτελείς του "Δικεφάλου" είναι τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών που ολοκληρώνονται και το θέμα του Έλληνα στόπερ βρίσκεται στην ατζέντα.

Αυτό που ισχύει για τον Μιχαηλίδη, είναι πως είχε ανανεώσει το 2024 και υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027 και το σημαντικό στη δική του περίπτωση είναι πως οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει ότι ο ΠΑΟΚ έχει οψιόν για να το πάει μέχρι το 2028.

Στον ΠΑΟΚ, τώρα δείχνουν ότι δε θέλουν να τον κρατήσουν με τις ίδιες αποδοχές και κάπως έτσι, ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις για νέα ανανέωση, που συνεχίζονται με την αισιοδοξία ότι θα τελειώσουν σύντομα και με θετικό αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση, το συμβόλαιο του παίκτη αν ο ΠΑΟΚ το θελήσει δεν τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι, αλλά το 2028, όπως αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ στην εκπομπή "Debaters" στο κανάλι της Foxbet.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά όπως στην περίπτωση του Τσιφτσή, έτσι και σε αυτήν του Μιχαηλίδη, διαπραγματεύεται την ανανέωση ενός συμβολαίου που λήγει το 2028.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

«Ο ΠΑΟΚ θα… αναγκαστεί να αγοράσει τον Εντιαγέ»

Οι ατάκες του προέδρου της Σαμσουνσπόρ στην Τουρκία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Σερίφ Εντιαγέ έχει σκοράρει τρεις φορές σε εννιά παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και στο ξεκίνημα της παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη, έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός ήρθε από τη Σαμσουνσπόρ με τη μορφή δανεισμού, με την οψιόν αγορά του από τον ΠΑΟΚ το επόμενο καλοκαίρι, να είναι στα 3.000.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου, Γιουκσέλ Γιλντιρίμ, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, εξέφρασε τη σιγουριά του, ότι ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να πληρώσει το ποσό αυτό για να κάνει δικό του τον Εντιαγέ, όταν αισιόδοξος για τη συνέχεια της καλής απόδοσης του Εντιαγέ.

«Ως σύλλογος της Ανατολίας, είμαι περήφανος που λέω ότι ίσως καταρρίψαμε ένα ρεκόρ στο τουρκικό πρωτάθλημα. Αυτή τη σεζόν, δώσαμε από έναν παίκτη στις τρεις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες: τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, και τα λεφτά που πήραμε είναι όλα πολύ καλά. Αν αυτή η απόδοση του Εντιαγέ συνεχιστεί, θα αναγκαστούν να τον αγοράσουν» δήλωσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Προβάρει τα «ασπρόμαυρα» ο «D-Mo»!

Εξετάσεις και… υπογραφές στο πρόγραμμα του Λιθουανού σέντερ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ημέρα Ντονάτας Μοτεγιούνας η σημερινή για τον ΠΑΟΚ, με τον 36χρονο Λιθουανό σέντερ να βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη και σήμερα να υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό του "δικεφάλου".

Με την ολοκλήρωση τους, ο "D-Mo" όπως είναι το παρατσούκλι του πρώην NBAer, το οποίο του "κόλλησε" ο τότε προπονητής του στους Χιούστον Ρόκετς, Κέβιν ΜακΧέιλ, λόγω της... δυσκολίας που είχε να προφέρει το επίθετό του, θα υπογράψει το συμβόλαιο που θα τον "δέσει" με τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν,  με συνολικές απολαβές που θα αγγίζουν σύμφωνα με πληροφορίες τις 500 χιλιάδες ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ