Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιχαηλίδης: “Δίνουμε ό,τι έχουμε, φανταστικό το κλίμα”

Σημαντικές ατάκες για όλα από τον Έλληνα στόπερ

PAOK24

Μιχαηλίδης: “Δίνουμε ό,τι έχουμε, φανταστικό το κλίμα”

Ο ΠΑΟΚ έκανε το βήμα που ήθελε με φόντο την πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου. Έκανε τη δουλειά του και μάλιστα με εμφατικό τρόπο και ο Γιάννης Μιχαηλίδης μίλησε μετά το 4-0 στις Σέρρες, για πολλά, διαφορετικά θέματα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι μέσα σε όλους τους στόχους του:

Είναι η αλήθεια πως είναι μια ανταμοιβή για τη δουλειά που κάναμε το καλοκαίρι. Είμαστε ευχαριστημένοι θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό. Μακάρι να προχωρήσουμε σε όλες τις διοργανώσεις και να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Για το πρωτάθλημα δεν χρειάζεται να μιλήσουμε πάμε βήμα βήμα και είναι μακρύς ο δρόμος”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει αυτή την απόδοση και στα ντέρμπι:

Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, δεν μας ενδιαφέρει αν είναι ντέρμπι ή με τις μικρομεσαίες. Για εμάς είναι πάντα μια αντίπαλη ομάδα. Δουλεύουμε για τον εαυτό μας και κοιτάμε τον εαυτό μας για να είμαστε αυτοί που πρέπει στο εκάστοτε παιχνίδι. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε κανένα θέμα σε κανένα παιχνίδι“.

Για τα πολλά γκολ:

Ίσως έτσι να φαίνεται από έξω όντως, αλλά εμείς πιέζουμε τους εαυτούς μας και στην προπόνηση και στον αγώνα. Δεν μπορώ να πω ότι πάμε χαλαρά, αλλά κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Δίνουμε ό,τι έχουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε“.

Για το ροτέισον που γίνεται:

Για εμάς δεν υπάρχει βασικός ή αναπληρωματικός. Έχουν μπει πολλοί ποδοσφαιριστές, μας έχουν δώσει τα μέγιστα και βοηθούν την ομάδα. Ο καθένας δουλεύει τόσο για τον εαυτό του, όσο και για την ομάδα και όλα εξελίσσονται καλά. Όσον αφορά στα αποδυτήρια έχουμε εξαιρετικό κλίμα. Δουλεύουμε και σε αυτό το κομμάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό. Μας έχει βοηθήσει σε αυτό και ο προπονητής“.

Για την αποθέωση του Λουτσέσκου:

Είναι ωραίο να ακούς κάτι τέτοιο από τον προπονητή σου. Δουλεύω καθημερινά, δούλεψα πάρα πολύ γιατί είχα μια άτυχη στιγμή με τον τραυματισμό μου. Έχω ένα οικογενειακό πρόβλημα αυτή τη στιγμή, αλλά το έχω αφήσει πίσω μου. Θέλω να είμαι αυτός που πρέπει στο γήπεδο. Πάνω από όλα είμαστε επαγγελματίες“.

Για το συμβόλαιο του:

Είναι νωρίς να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο, το συμβόλαιο μου λήγει το 2025, δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί, λογικά θα πάνε όλα καλά. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι δε έχουμε κάνει συζητήσεις. Είναι μακριά αυτό δεν θέλω να κοιτάμε στο μέλλον, την επόμενη μέρα δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει“.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με «βολίδα» του Σάστρε το 3-2! (vid)

Ο ΠΑΟΚ έφερε… τούμπα το ματς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Απίστευτη εναλλαγή συναισθημάτων στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ μέσα σε λίγα λεπτά να φέρνει... τούμπα το ματς!

Στο 81' ο Κωνσταντέλιας ισοφάρισε σε 2-2 απαντώντας άμεσα στο γκολ του Βίντα.

Με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών οι «ασπρόμαυροι» έκαναν την ανατροπή με τη «βολίδα» του Σάστρε.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Ισπανό ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα (που βρήκε λίγο ανάμεσα σε Μπάμπα - Γιόνσον) στα δίχτυα της ΑΕΚ για το 3-2.

Η φάση εξετάστηκε από το VAR, όμως δεν υπήρχε τίποτα το μεμπτό και το γκολ μέτρησε κανονικά!

Δείτε όλα τα γκολ του αγώνα στο παρακάτω βίντεο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο «Ντέλιας» το έφερε στα ίσια!

Δεύτερο γκολ του νεαρού στο ματς – Ασίστ ο Σαμάτα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Άμεση η αντίδραση του ΠΑΟΚ στο προβάδισμα που πήρε η ΑΕΚ με τον Βίντα που έκανε το 1-2 στο 75'.

«Αναμπουμπούλα» στην άμυνα της Ένωσης μετά από λάθος του Κάλενς με τον Σαμάτα να μην παρατάει τη φάση να μπαίνει σε αυτήν και να κάνει κεφαλιά προς τον Κωνσταντέλια.

Εκεί ο νεαρός ποδοσφαιριστής έπιασε του σουτ και έκανε το 2-2 στο 81' πετυχαίνοντας το δεύτερο του τέρμα στο σημερινό ματς!

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανατροπή από… δώρο (vid)

Από φάουλ που υπέδειξε ο Σρέντερ το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Από ένα φάουλ που καταλόγισε ο Σρέντερ σε βάρος του Κουλιεράκη και ξεσήκωσε τις αντιδράσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προήλθε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ στην Τούμπα.

Οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν το φάουλ με τον Σβαμπ στην προσπάθεια του να απομακρύνει να στέλνει τη μπάλα προς την εστία του ΠΑΟΚ, με τον Κοτάρσκι να απομακρύνει, αλλά στη συνέχεια της φάσης τον Βίντα να σκοράρει από κοντά για το 1-2 στο 75'.

Η φάση ελέγχθηκε από το VAR, αλλά το γκολ μέτρησε κανονικά.

[video width="960" height="540" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/paok2.mp4"][/video]

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ