ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά τον Βεζυρτζή, ο Κούδας

Μετά τον Νίκο Βεζυρτζή, ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να επιστρατεύσει και τον Γιώργο Κούδα…

Published

on

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», μετά από επιθυμία και πρόταση του Ιβάν Σαββίδη, ο Γιώργος Κούδας αναμένεται να αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τις τυπικές λεπτομέρειες να απομένουν για την επιστροφή του «Μεγαλέξανδρου» του ελληνικού ποδοσφαίρου στον Δικέφαλο.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Κούδας είχε δώσει το παρών στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντόρτμουντ, όντας ο… ξεχωριστός καλεσμένος του Ιβάν Σαββίδη εκείνο το βράδυ. Ο “Μεγαλέξανδρος” του ΠΑΟΚ που απέχει συνειδητά τα τελευταία χρόνια, αποδέχθηκε την πρόσκληση του μεγαλομετόχου και βρέθηκε τότε στην σουίτα του για να παρακολουθήσουν μαζί το παιχνίδι και να συζητήσουν από κοντά πολλά και διάφορα.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος θα είναι ο ακριβής ρόλος του Κούδα, ωστόσο, μετά τον Νίκο Βεζυρτζή είναι ξεκάθαρο πως ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ επιθυμεί να φέρει στην ομάδα, προσωπικότητες που γνωρίζουν όσο λίγοι τον ΠΑΟΚ και έχουν ταυτιστεί μαζί του. Όπως και να΄χει, το θέμα θα ξεκαθαρίσει στην έκτακτη γενική συνέλευση του ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στις 21 Δεκεμβρίου με φόντο την διευρυμένη διοίκηση.

Comments

Trending