ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Αποστολή με… επιστροφή!
Οι “εκλεκτοί” του Ραζβάν Λουτσέσκου για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι!
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με τους “ασπρόμαυρους” να επιδίδονται ως επί το πλείστον σε ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στις στατικές φάσεις!
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, με τον Γιόνι Όττο να μένει εκτός αποστολής μαζί με τους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Αντρέ Ρικάρντο που ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψαν ατομικά.
Εκτός των παραπάνω, στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν οι Ιβάν Νάσμπεργκ και Στέφανος Τζίμας!
Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένο, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλια, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τάισον Μπράντον και Σαμάτα, με τον τελευταίο να επιστρέφει έτσι στη… δράση μετά το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στις 3 Ιανουαρίου!
Νέο ενδιαφέρον έδωσε ο ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο.
Ο Δικέφαλος μείωσε στο 88' με τον Μπάνζα σε 2-1.
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε κόρνερ με την εκτέλεση να γίνεται στο δεύτερο δοκάρι. Ο Χατζηδιάκος πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Μπάνζα τη δεύτερη με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του ΟΦΗ για το 2-1.
Πίσω με δύο γκολ έμεινε ο ΠΑΟΚ στο 83' της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο.
Ο Βεργέτης καταλόγισε πέναλτι σε βάρος του Μπάμπα για χέρι που έκανε μετά από εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων.
Η φάση ελέγχθηκε και από το VAR με την απόφαση να μην αλλάζει.
Ο Ανδρούτσος ανέλαβε την εκτέλεση και κέρδισε τον Τσιφτσή για το 2-0.
Ο ΠΑΟΚ πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης κόντρα στον ΟΦΗ με τον Δικέφαλο να κερδίζει δύο συνεχόμενα κόρνερ.
Στο 68' οι παίκτες του Λίσι έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση.
Ο Χατζηδιάκος πήρε ανενόχλητος κεφαλιά μέσα στην καρδιά της άμυνας του ΟΦΗ, με την μπάλα όμως να περνάει άουτ.




