ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σίμος: «Παράδειγμα προς μίμηση ο ΠΑΟΚ»

Οι σκέψεις του 45χρονου προπονητή για τον Δικέφαλο αλλά και το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας!

Published

on

Τα… καλύτερα είχε να πει ο Γιώργος Σίμος, μιλώντας στην ΕΡΤ3 και στην εκπομπή “Ο κόσμος των Σπορ”.

Ο 45χρονος πρώην προπονητής του ΟΦΗ, ο οποίος από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν έως τον περασμένο Δεκέμβριο εργάστηκε στον Ιωνικό, είπε αρχικά:

“Δεν μπορούμε να πούμε αν ο ΠΑΟΚ είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, όμως μπορούμε να πούμε πως εκπέμπει μία ποδοσφαιρική υγεία που δύσκολα την βρίσκεις στη χώρα μας. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση, από τη στιγμή που τα καταφέρνει και στις τρεις διοργανώσεις που παίρνει μέρος, το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Conference League.

Σίγουρα ο ΠΑΟΚ διεκδικεί το πρωτάθλημα μαζί με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ολυμπιακός έχει μείνει πίσω. Παρακολουθούμε και φέτος ένα ωραίο και συναρπαστικό πρωτάθλημα!“.

Ερωτηθείς δε για τα ατού του Δικεφάλου; “Ο ΠΑΟΚ ακολουθεί μία διαδικασία την οποία πιστεύει εδώ και χρόνια, φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Έχει μία αγωνιστική διαδικασία την πιστεύει εδώ και χρόνια, φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Είναι πολύ σημαντικό το να βλέπεις Έλληνες ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο και ειδικά σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, όμως ο ΠΑΟΚ. Επαναλαμβάνω, είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ που τα καταφέρνει και στις τρεις διοργανώσεις!

Αυτό που δήλωσε ο Ντεσπόντοφ, το ότι δεν τον ενοχλεί όταν προέρχεται από τον πάγκο, βγάζει υγεία, όπως υγεία βγάζει και η δήλωση του Λουτσέσκου πως στον ΠΑΟΚ απολαμβάνουν την απόδοσή τους και στο τέλος θα δει η ομάδα που θα φτάσει και στις τρεις διοργανώσεις.

Μπορεί αυτό να ακούγεται μεγάλο, από τη στιγμή που μιλάμε και για το Conference League, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση” απάντησε ο Γιώργος Σίμος, ο οποίος σε ότι αφορά το κυριακάτικο ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, στάθηκε στην απουσία του κόσμου από τις κερκίδες, σημείωσε μεταξύ άλλων πως τον νικητή θα καθορίσει η συναισθηματική σταθερότητα και η πνευματική ετοιμότητα των παικτών από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ενώ απέφυγε να χρίσει φαβορί μία εκ των δύο ομάδων!

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη:

Trending

Exit mobile version