ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια ενδεκάδα διεθνείς

Πέντε Ελληνες διεθνείς στην Εθνική Ανδρών, άλλοι τρεις στη Νέων και τρεις διαφορετικοί ξένοι στις εθνικές ανδρών της χώρας τους. Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά 11 ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ λείπουν από τις προπονήσεις της ομάδας αυτές τις μέρες.

Published

on

Μια ολόκληρη ενδεκάδα παικτών θα στερηθεί λοιπόν ο Αγγελος Αναστασιάδης και μάλιστα για αρκετές μέρες αφού οι Εθνικές ομάδες δίνουν δύο συνεχόμενα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2016.

Συγκεκριμένα, οι Σαλπιγγίδης, Τζιόλης, Αθανασιάδης, Γλύκος και Σκόνδρας έχουν δύσκολο έργο στην Φινλανδία (11.10) και στο Καραϊσκάκης με την Β. Ιρλανδία (14.10).

Επίσης, ο Ρόμπερτ Μακ θα πρέπει να αποδείξει ότι η Σλοβακία δεν είναι τυχαία στην κορυφή μαζί με την Ισπανία την οποία αντιμετωπίζει εντός (9.10), πριν αναχωρήσει για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Λευκορωσία (14.10).

Σπουδαία παιχνίδια και για τον Εργκούς Κάτσε που πλέον είναι βασικός στην Εθνική Αλβανίας. Ο μέσος του ΠΑΟΚ αγωνίζεται στα Τίρανα με αντίπαλο την Δανία (11.10) και εκτός έδρας με τη Σερβία (14.10).

Σημαντική δυάδα αγώνων και για την Ρουμανία του Ράζβαν Ρατς με τον αμυντικό του ΠΑΟΚ να διεκδικεί θέση βασικού στον εντός έδρας αγώνα με την Ουγγαρία (11.10) και τον εκτός έδρας απέναντι στην Φινλανδία. Η Ρουμανία, ως γνωστόν, είναι στον ίδιο όμιλο με τη χώρα μας και μας έχει ήδη κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι.

Απόντες από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ θα είναι και οι Δεληγιαννίδης, Πόζογλου, Κουλούρης καθώς η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει την Ελβετία σε δύο διαδοχικά φιλικά (10 και 12.10). Στην αποστολή της Ελλάδας συμμετέχουν και οι «μικροί» Βασαΐτης και Τσολακίδης.

Comments

Trending